ACTUALITATE 9 ianuarie 2017

Hoț de mașini arestat preventiv

de Covasna Media | 519 vizualizări

În urma investigațiilor desfășurate în două cauze privind furtul unor autoturisme, polițiștii covăsneni au reușit identificarea unui bărbat din județul Alba, bănuit de comiterea acestor fapte.

Polițiștii au fost sesizați despre faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă persoane necunoscute au sustras un autoturism parcat pe raza orașului Baraolt, care a fost identificat, ulterior, abandonat pe raza municipiului Sfântu Gheorghe. În noaptea de sâmbătă spre duminică un alt autoturism a fost sustras de pe raza municipiului Sfântu Gheorghe. Polițiștii au demarat imediat investigațiile în ambele cazuri pentru identificarea făptașului.

La data de 8 ianuarie 2017, polițiștii din Belin au depistat, pe raza de competență, autoturismul reclamat ca fiind sustras din municipiul Sfântu Gheorghe, iar pentru că șoferul nu s-a conformat la semnalul de oprire, oamenii legii au pornit urmărirea lui. Bărbatul a încercat să fugă abandonând mașina, însă a fost reținut rapid de polițiști și condus la sediu pentru cercetări.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 30 de ani din județul Alba, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, este bănuit de comiterea celor două furturi de autovehicule comise pe raza județului. De asemenea, s-a constatat că acesta a mai săvârșit și alte furturi, pe raza altor județe.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior prezentat unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sfântu Gheorghe care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili întreaga activitate infracțională a persoanei, urmând a se dispune soluție legală prin unitatea de parchet competentă. De asemenea, cele două autoturisme sustrase din Baraolt și Sfântu Gheorghe au fost recuperate și restituite proprietarilor.

(IPJ Covasna)

Teme articol: poliţie maşini hot
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.