ACTUALITATE 6 ianuarie 2020

Horoscop anual 2020

de Covasna Media | 855 vizualizări

Horoscop anual Berbec

În prima jumătate a anului, nu mai puțin de trei luni pline influențează favorabil iubirea și viața intimă a Berbecului, pe 9 februarie, 8 aprilie și 7 mai. Rețineți aceste date, pentru întâlniri și declarații de dragoste! 

2020 e al treilea an consecutiv în care Saturn îl învață pe Berbec mai multe lucruri esențiale, pentru a obține succes la serviciu:

• în primul rând, să gândească lucrurile pe termen lung. Pregătirea unui succes major, obținut în viitor, mai importantă decât o satisfacție de moment.

• apoi, Berbecii nu trebuie să se grăbească, atunci când își asumă diferite angajamente la serviciu. Decât să își risipească energia, mai bine se concentrează pe un proiect major, a cărui evoluție o controlează total.

• în al treilea rând, e nevoie de îmbunătățirea relațiilor cu șefii, de fapt cu orice persoane care au putere de decizie. Aceasta e una dintre cheile succesului, în 2020.

La sfârșit de an, acei Berbeci care se află într-o poziție de inferioritate, în viața cărora deciziile sunt luate preponderent de alții, vor face o adevărată revoluție, dorind să-și ia soarta în propriile mâini. De asemenea, este de așteptat să aibă loc schimbări majore și în ceea ce privește componența grupului de prieteni ai Berbecilor.

 

Horoscop anual Taur

Între 22 martie și 1 iulie, au loc mici evenimente, mai degrabă neplăcute, pe plan profesional, care le indică Taurilor unde au greșit și unde trebuie să aducă diferite corecturi. Nu vă temeți de schimbare!

În carieră, lucrurile încep să se rezolve în luna decembrie. Începând cu data de 19, Jupiter intră în casa profesiei, unde aduce numeroase șanse și mult optimism pentru Tauri. Devin posibile creșteri de salariu, promovări, realizarea unor proiecte importante, care vor aduce beneficii considerabile.

În ceea ce privește iubirea, prima perioadă favorabilă este cuprinsă între 5 martie și 3 aprilie, când Venus tranzitează casa întâi. Acum, Taurii arată bine și se fac ușor remarcați. Crește încrederea în sine, iar asta atrage și aprecierea altora. Astfel, e ușor să își facă noi iubiți, în această perioadă.

Între 18 iunie și 12 iulie, nativii se confruntă cu o perioadă mai complicată, din cauza unui Mercur retrograd ce îngreunează comunicarea. Nu vă sfătuim să faceți acum declarații de dragoste sau să abordați teme prea sensibile. Discutați doar strictul necesar sau limitați-vă la subiecte facile, distractive! 

Între 10 noiembrie și 1 decembrie, lucrurile se îndreaptă, iar vorbele și ideile circulă cu mai multă ușurință, între parteneri.

 

Horoscop anual Gemeni

În cea mai mare parte a anului, Jupiter și Saturn tranzitează casa a 8-a a Gemenilor, aducând evoluții majore pe plan sentimental, îndeosebi în ceea ce privește viața intimă.

Pe de-o parte, Jupiter le reamintește Gemenilor că inclusiv pasiunea își are originea în minte, iar creierul este cea mai importantă zonă erogenă. Iar cuvintele sunt cheia potrivită pentru a deschide sau a atrage orice minte. Așadar, complimentele bine plasate, provocările lansate la momentul potrivit, apropourile sau flirtul reprezintă cele mai potrivite metode prin care Gemenii atrag.

Pe de altă parte, Saturn îndeamnă spre seriozitate și îi încurajează pe nativi să își asume mai multe responsabilități.

Pe plan financiar, influențele sunt de asemenea amestecate. Importantă e ideea că, pentru mulți Gemeni, accentul nu e pus pe activitatea de la serviciu, care aduce salariu, ci pe afaceri sau diferite alte surse de venit. 

E un an potrivit pentru ca nativii să își încerce norocul în afaceri, în special în primele trei luni ale anului și apoi pe durata toamnei, mai ales în octombrie, noiembrie și decembrie. În aceste perioade, sunt recomandate inclusiv tranzacții majore, care presupun fie vânzarea, fie achiziționarea unor proprietăți de valoare, mobile sau imobile. 

 

Horoscop anual Rac

Cu Jupiter și Saturn tranzitând aproximativ în aceleași perioade casa parteneriatelor și a căsătoriei, anul este unul complex, care aduce atât lumini, cât și umbre, în viața amoroasă a Racilor.

Saturn dorește o verificare a partenerului. Dacă acesta nu trece testele aplicate, e preferabil să îi spuneți la revedere. Mai ales că, între 1 ianuarie și 14 mai, apoi între 13 septembrie și 19 decembrie, Jupiter vă ajută să găsiți un partener mai bun. În schimb, cei care au trecut testul lui Saturn pot să își aducă relația la un nivel superior: logodnă, mutat împreună, căsătorie sau apariția unui copil.

Saturn în casa a 8-a, între 22 martie și 1 iulie, zguduie puțin vechile obiceiuri financiare ale nativilor Rac. Vor avea probleme îndeosebi cei care oricum erau lipsiți de independență și se bazau pe alte persoane, pentru a se descurca. Acum, sunt împinși să găsească soluții pentru a se descurca pe cont propriu. 

În general, e bine ca nativii Rac să se gândească la diversificarea surselor de venit. Astfel, atunci când ceva nu funcționează, vor avea la îndemână și alte resurse, care să echilibreze situația. Cu alte cuvinte, să nu mai păstreze toate ouăle în același coș. 

 

Horoscop anual Leu

Pe 9 martie, superluna din casa a 2-a aduce oportunități interesante pentru Lei pe plan financiar. Însă trebuie să își asume sarcini dificile și să muncească din greu, fără a-și cruța forțele. Astfel, vor obține rezultate deosebite.

În iulie și august, prioritatea principală va fi reprezentată de atmosfera și relațiile de la locul de muncă. Leii au nevoie de un spațiu cât mai confortabil, în locul în care își desfășoară activitatea. Asta se poate realiza, pe de o parte, prin personalizarea acestui spațiu, cu diferite obiecte personale. Mai importantă este însă crearea unor relații de prietenie și simpatie reciprocă cu colegii.

Rezultatele eforturilor făcute în vară se vor vedea apoi pe parcursul toamnei, când Leii își vor regăsi cel mai bun ritm de lucru și vor începe să dea un randament tot mai bun.

Sfârșitul de an aduce, pentru nativii Leu, schimbări importante pe plan relațional. E de așteptat ca, în preajma datei de 21 decembrie, să ia decizii extrem de importante, cu impact pe termen lung. De la caz la caz, poate fi vorba de  logodnă, căsătorie sau, dimpotrivă, de o despărțire sau un divorț. Aspectele personale, de pe harta natală a fiecăruia, sunt decisive în această privință.

 

Horoscop anual Fecioară 

2020 este un an în care multe lucruri se lămuresc pentru Fecioare, pe plan amoros. Mulți nativi au avut parte de doi ani (2018 și 2019) destul de agitați sau, oricum, nesatisfăcători în ceea ce privește relațiile. De fiecare dată, ceva se întâmpla și îi împiedica să obțină ceea ce își doreau. 

Acum, pe parcursul lui 2020, își dau seama ce era în neregulă și iau exact deciziile potrivite, care îi vor ajuta să construiască relația dorită. 

Dinamica evenimentelor este interesantă: anul începe bine, cu optimism și sentimente pozitive împărtășite. Apoi, în special pe durata verii, relațiile Fecioarelor traversează o perioadă mai dificilă, în care trebuie să înfrunte diferite greutăți. Toamna aduce însă rezolvarea acestor probleme și, mai ales în octombrie și noiembrie, majoritatea nativilor se regăsesc în relații care îi mulțumesc și îi fac fericiți.

Sfârșitul de an aduce schimbări care vizează locul de muncă: fie apare oportunitatea unui job mai bun, fie se petrec schimbări majore la cel de acum.

De asemenea, conjuncția Jupiter-Saturn îndeamnă spre o atitudine mai echilibrată față de propriul organism. Acum e posibil ca Fecioarele să renunțe la diferite dependențe ori obiceiuri nesănătoase și să introducă în viața de zi cu zi deprinderi mult mai benefice.

 

Horoscop anual Balanță

Între 22 martie și 1 iulie, Balanței îi vine mai greu decât de obicei să își exprime sentimentele. O reticență este vizibilă și la parteneri – actuali sau potențiali. Toate acestea sunt semne că e nevoie de anumite schimbări pe plan amoros. 

Luna mai aduce oportunități interesante pentru nativii Balanță, pe plan financiar. Domeniul afacerilor e impulsionat, iar Balanțele active pe acest plan vor obține profituri însemnate. Este posibil ca nativii să primească inclusiv unele moșteniri ori cadouri valoroase. 

Luna albastră în casa a 8-a, de pe 31 octombrie, indică o altă dată în jurul căreia Balanțele pot să aibă realizări majore, cu condiția să își asume unele riscuri. Apare oportunitatea unor investiții care pot să dea un randament deosebit.

A doua jumătate a lunii decembrie reprezintă și ea o perioadă favorabilă pe plan financiar, în care nativii pot obține câștiguri însemnate.

La sfârșit de an, sunt de așteptat schimbări importante pe plan amoros. Unele Balanțe vor cunoaște pe cineva care le va rămâne alături, pe termen mediu sau lung. Alți nativi vor lua o decizie importantă, împreună cu un partener deja existent. Iar, pe parcursul anului următor, vor culege roadele plăcute ale întâmplărilor și deciziilor luate în decembrie 2020.

 

Horoscop anual Scorpion

La sfârșit de februarie, apare un plus de pasiune în viața amoroasă a Scorpionilor. Nativii sunt considerați mai atrăgători și nu vor ezita deloc să profite de aceste lucru. Flirturile se vor încheia cu aventuri fierbinți, exact pe placul acestei zodii deloc cuminți. 

Lunile aprilie și mai reprezintă de asemenea o perioadă fastă pentru Scorpioni, pe plan relațional. Pentru cei singuri, acum cresc șansele de a găsi un partener care să le fie pe plac. Cei deja cuplați au parte de armonie în viața de cuplu. Sunt puse la cale diferite proiecte comune ale căror șanse de împlinire sunt majore.

Toamna, evenimentul astrologic marcant este Luna albastră de pe 30 octombrie. Este o zi în preajma căreia Scorpionii vor lua decizii importante pentru viața de cuplu. Principala lor dorință este ca partenerul să fie capabil de trăiri la fel de intense precum cele ale lor. 

Pe plan financiar, între 13 mai și 25 iunie, Scorpionii ar face bine să dea dovadă de cumpătare, pe plan financiar. În schimb, lunile iulie și august aduc oportunități însemnate în carieră. Scorpionii dispuși să lucreze serios în lunile de vară vor avea mult de câștigat. Se lasă cu promovări, iar relațiile cu șefii ori cu patronii cunosc îmbunătățiri considerabile.

 

Horoscop anual Săgetător

2020 se dovedește un an excelent pentru Săgetători, pe plan financiar. Primele semne bune apar încă din ianuarie-martie, când se rezolvă diferite probleme și neînțelegeri mai vechi. Sunt plătite datorii, sunt împlinite vise, nativii pot dobândi inclusiv unele proprietăți valoroase. 

Apoi, lunile octombrie-decembrie reprezintă frișca de pe tort. Această perioadă e resimțită ca o adevărată eliberare, când dispar multe surse de stres pe plan financiar, unele dintre ele apărute încă din 2017 sau 2018. 

Concomitent cu dispariția problemelor vechi, noile proiecte ce apar în aceste luni duc evoluția financiară a Săgetătorilor la un nou nivel, mult superior celui dinainte. Așadar, se anunță un sfârșit de an îmbelșugat.

Între 13 mai și 25 iunie, pe durata unui tranzit retrograd al lui Venus prin casa relațiilor, Săgetătorii întâmpină dificultăți atunci când vine vorba de asumarea unor angajamente și de construirea unor relații mai serioase. 

Pe 30 noiembrie, Luna plină în casa a 7-a aduce noi oportunități pe plan relațional. E vremea potrivită pentru experiențe intense alături de partenerul de viață. De asemenea, cuplurile din care face parte un Săgetător pot face față cu succes inclusiv unor provocări care, pentru alții, s-ar dovedi de netrecut.

 

Horoscop anual Capricorn

2020 e un an al începuturilor, pe plan financiar, pentru Capricorn. Încă din prima parte a anului, ei își evaluează atent situația, sub influența planetelor care le tranzitează zodia în același timp (Jupiter, Saturn, Pluto). Astfel, își dau seama unde anume se află, ce este posibil în acest moment și ce rămâne de obținut pe viitor.

Între 22 martie și 1 iulie, tranzitul saturnian prin casa a 2-a vine cu unele dificultăți și provocări legate de bani. Nu e tocmai perioada potrivită pentru a face tranzacții majore, indiferent dacă e vorba de vânzări sau de achiziții. La muncă, e nevoie de eforturi susținute pentru a realiza obiectivele stabilite. 

Apoi, lucrurile încep să se lămurească și să prindă contur la sfârșit de an, în a doua parte a lunii decembrie. Acum sunt luate decizii financiare majore, cu impact sporit asupra evoluției financiare pe termen lung a nativilor.

În iubire, intervalul mai-iulie se dovedește unul favorabil pe plan amoros. Cei singuri vor avea, acum, șanse mai mari să găsească un partener pe măsura așteptărilor. Cei care se află deja într-o relație vor traversa o perioadă armonioasă, în care viața de cuplu e pigmentată cu numeroase momente plăcute și cu realizări comune.

 

Horoscop anual Vărsător

Între 13 mai și 25 iunie, cu Venus retrograd în casa iubirii, pasiunea și atracția există, dar nativii Vărsător riscă să le orienteze în direcții greșite, astfel că e rost de încurcături. Mare atenție la alegerea partenerilor!

A doua parte a verii, cu lunile iulie și august, readuc lucrurile pe făgașul cel bun, pe plan relațional. Iubire există în continuare, dar ea este orientată exact în direcțiile potrivite, astfel că toată lumea e fericită.

Pe plan financiar, superluna în casa a 8-a, de pe data de 9 martie, vine cu oportunități interesante de afaceri, pe care Vărsătorii ar face bine să le ia în considerare. Pentru alți nativi e chiar mai simplu, deoarece pot avea parte de ceva bani nemunciți, în jurul acestei date.

Apoi, o altă perioadă mai fastă este cea de la sfârșitul verii și începutul toamnei. Lunile august și mai ales septembrie sunt cele în care e cel mai potrivit ca nativii Vărsător să facă diferite investiții și tranzacții mai importante.

Pe 21 decembrie, Jupiter și Saturn face o conjuncție chiar în semnul Vărsătorului. Deciziile luate în jurul acestei date le vor transforma radical viața, pe termen lung. Unii dintre ei e posibil să își modifice radical inclusiv aspectul fizic.

 

Horoscop anual Pești

Lunile martie și aprilie reprezintă o perioadă în care Peștii ar face bine să muncească intens, cu multă seriozitate, pentru a duce la bun sfârșit proiectele în care sunt implicați. Dacă vor proceda astfel, recompensele financiare nu vor întârzia să apară. 

Între 9 septembrie și 14 noiembrie, lucrurile evoluează dificil pe plan financiar, pentru nativii Pești. Eforturile acestora întâmpină tot felul de dificultăți și obstacole, investițiile sunt blocate sau mai degrabă creează probleme, decât să ofere soluții.

Din fericire, intervalul 25 noiembrie-20 decembrie se va dovedi mult mai fast, aducând cu sine rezolvarea problemelor. Peștii se simt apreciați la serviciu și chiar pot să se bucure de șansa unei promovări. 

Pe plan amoros, iunie și iulie vor avea toate caracteristicile unei veri fierbinți. Sunt încurajate flirturile, aventurile, relațiile de scurtă durată. În schimb, nativilor le e mai greu să își asume responsabilități.

Situația se schimbă abia la începutul toamnei, în special în luna septembrie. Atunci, Peștii devin capabili să își asume angajamente mai serioase, pe termen lung. Îi sunt fideli partenerului de viață și fac împreună planuri, vizând domenii tot mai diverse.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.