ACTUALITATE 24 iunie 2010

Hartă online a lucrărilor din Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 230 vizualizări
Primăria municipiului Sfântu-Gheorghe a conceput o hartă online, prin care cetăţenii sunt ţinuţi permanent la curent cu lucrările desfăşurate în oraş. Potrivit hărţii, în municipiul nostru se derulează în prezent lucrări de reabilitare şi modernizare la reţeaua electrică, la cea de apă şi canalizare, reparaţii de drumuri, reabilitări termice, amenajări de parcări şi locuri de joacă. Practic, lucrările derulate de

Primăria municipiului Sfântu-Gheorghe a conceput o hartă online, prin care cetăţenii sunt ţinuţi permanent la curent cu lucrările desfăşurate în oraş.

Potrivit hărţii, în municipiul nostru se derulează în prezent lucrări de reabilitare şi modernizare la reţeaua electrică, la cea de apă şi canalizare, reparaţii de drumuri, reabilitări termice, amenajări de parcări şi locuri de joacă. Practic, lucrările derulate de Primărie pot fi urmărite constant de către locuitori, harta punând la dispoziţia acestora inclusiv imagini din zonele în care se realizează lucrările respective.

Municipalitatea a considerat necesară amplasarea hărţii din considerentul că cetăţenii - principali contribuabili la bugetul local - au dreptul de a se informa în legătură cu lucrările şi investiţiile curente. Harta poate fi vizualizată pe adresa www.sfantugheorgheinfo.ro/map, fiind actualizată săptămânal.

Monica Vajna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
cetatzeanca, 24 iunie 2010
Harta poate fi vizualizată pe adresa www.sfantugheorgheinfo.ro/map, fiind actualizată săptămânal??? articol publicat pe 24 iunie 2010, harta cu fotografii din toamna de cand cadeau frunzele....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.