ACTUALITATE 8 iunie 2010

Hăghig - acţiune pentru siguranţa comunităţii

de Covasna Media | 257 vizualizări

Asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pentru toţi cetăţenii judeţului este una dintre priorităţile poliţiei covăsnene. În scopul creşterii sentimentului de siguranţă subiectivă a covăsnenilor poliţiştii covăsneni acţionează zinic pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţi de orice fel.

Vineri, între orele 6.30 şi 10.00, poliţişti din cadrul Formaţiunii poliţiei Rurale Sf. Gheorghe, împreună cu colegi de la postul de poliţie Hăghig, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul Intervenţie Rapidă, dar şi cu ajutorul poliţiştilor comunitari din Hăghig au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Poliţiştii au efectuat 12 controale, au lgitimat 14 persoane, au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, au audiat 5 persoane.

De asemenea, în timpul acţiunii poliţiştii au depistat o minoră în vârstă de 13 ani, din comuna Vâlcele, dispărută de la domiciliu. Minora a fost predată familiei. Asemenea acţiuni vor fi executate şi în viitor pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă publică în toate localităţile judeţului.

Biroul de presă al IPJ Covasna

Teme articol: Haghig comunitate asigurare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.