ACTUALITATE 27 septembrie 2021

Gospodărie Comunală S.A. a început lucrările pe strada Ciucului

de Covasna Media | 925 vizualizări

„Ne confruntăm cu o sarcină serioasă pe strada Ciucului din Sfântu Gheorghe, pentru că vom înlocui reţeaua de apă pe toată lungimea străzii. Colegii noștri au început lucrările pe data de 21 septembrie și se va lucra pe porţiunea cuprinsă între strada Grigore Bălan și Lunca Oltului”, spune Kozsokár Attila, director general al Gospodărie Comunală SA.

În prezent se lucrează pe primul tronson, pe partea stângă spre ieșirea din oraș, în zona străzilor Voican și Romulus Cioflec, și între strada Câmpului și strada Arcuşului, unde urmează înlocuirea conductelor. În timpul lucrărilor, operatorul dorește ca traficul să nu fie blocat pe tronsonul în cauză și poartă discuţii cu Poliția în acest sens – lucru care ar putea duce la suspendarea parcării pe anumite porțiuni.

În ceea ce priveşte lucrările, Kozsokár Attila a declarat: „Vorbim de o perioadă efectivă de lucrări de 6 luni de zile, pentru că va exista cu siguranță o pauză forțată din cauza iernii. Din păcate, este imposibil să sudezi țevi la temperaturi negative, lucrarea nu ar fi sustenabilă, iar dacă Primăria Sfântu Gheorghe cheltuiește o sumă mare de bani pentru a renova drumul din temelii, este extrem de important să facem o treabă impecabilă. Nici nouă nu ne place mai mult decât locuitorilor atunci când asfaltul nou trebuie să fie distrus din cauza unei probleme mai mici sau mai mari. Estimăm că vom putea preda tronsonul companiei de construcții de drumuri în aprilie 2022. Deocamdată, lucrăm atât timp cât vremea ne va permite, pentru că ne dorim să terminăm această lucrare cât mai repede”.

Costul estimat pentru înlocuirea conductelor de pe strada Ciucului este de 1.000.000 de lei, sumă care va fi acoperită din bugetul municipiului Sfântu Gheorghe.

Gospodărie Comunală S.A., Biroul de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.