ACTUALITATE 9 iunie 2021

Gospodărie Comunală: mai multe lucrări finalizate în Târgu Secuiesc

de Covasna Media | 12224 vizualizări

Conducta de apă de pe strada Benedek Elek din municipiul Târgu Secuiesc a fost înlocuită, iar angajații Gospodărie Comunală SA au instalat și un nou hidrant pentru stingerea incendiilor, informează coordonatorul centrului regional, Pap Lajos.

De asemenea, Liceul Tehnologic „Gábor Áron”, Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 și mai multe proprietăți private au fost racordate la noua conductă de apă și, în același timp, a fost instalată o nouă conductă de canalizare, soluționând astfel o altă problemă.

Având în vedere faptul că, la momentul proiectării, rețeaua de apă din Târgu Secuiesc nu a fost gândită pentru ca anumite secțiuni să poată fi deconectate, acest lucru fiind dificil sau chiar imposibil, prin intermediul lucrărilor care tocmai s-au încheiat această problemă a fost eliminată.

Continuă lucrările de refacere a străzii Cernatului, prin umplerea porțiunilor rămase în urma înlocuirii conductei, înlocuirea bordurilor și refacerea pavajelor, iar Primăria reface porțiunile de drum sparte, urmând să fie turnat un strat nou de asfalt.

(Biroul de presă Gospodărie Comunală S.A.)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.