ACTUALITATE 15 noiembrie 2021

Gospodărie Comunală încurajează consumatorii să achite facturile online

de Covasna Media | 2040 vizualizări

Facturile emise de Gospodărie Comunală SA pentru apă și canalizare pot fi achitate, de ceva timp, și online. Platforma le permite consumatorilor atât să verifice apometrele, cât și să plătească facturile scadente.

Pe de o parte, acest pas este un răspuns la nevoile contribuabililor care doresc să evite deplasările, iar pe de altă parte, existența unei astfel de platforme era esențială în contextul epidemiologic actual. 

„Exista și înaintea pandemiei un serviciu pentru plata online și raportarea indexului, dar am considerat că este important să îmbunătățim această interfață, mai ales în aceste condiții. Pe site-ul nostru, www.apacov.ro, am făcut posibilă citirea apometrelor și plata rapidă a facturilor  de la distanță. Pe viitor, dorim să direcționăm cât mai mulți clienți către interfața online, deoarece astfel vor ști mereu cât au consumat și vor plăti întotdeauna pentru un consum real și nu estimat. Platforma este destul de ușor de utilizat, deoarece am încercat să o facem accesibilă pentru oricine are un card de credit. Consumatorul nu mai trebuie să stea la coadă, să citească, să trimită, să descarce factura și să plătească. Experiența ne-a arătat că oamenii folosesc din ce în ce mai ușor astfel de interfețe, dar dacă se blochează, colegii noștri sunt bucuroși să îi ajute la unul dintre numerele de telefon disponibile pe site”, a explicat Kozsokár Attila, directorul Gospodărie Comunală SA.

Cum utilizăm platforma?

Pașii pentru crearea unui cont pe site-ul www.apacov.ro: 

1. La secțiunea „Contul meu” se introduc datele de identificare, respectiv numele, codul de client și parola (adresa de e-mail trebuie să fie validă pentru confirmarea înregistrării) 

2. Se apasă butonul TRIMITE. 

În urma verificării datelor de identificare clientul va primi un e-mail de activare a contului, și se va putea autentifica pe site în următoarele 24 ore. 

Vizualizarea facturilor în sold se face din meniul „Facturile mele”. 

Facilităţile oferite de crearea contului sunt: 

  • Posibilitatea transmiterii autocitirii indexuri ale contorului; 
  • Vizualizarea facturilor şi descărcarea acestora; 
  • Grafic Valori Facturi anual 
  • Efectuarea plăţilor on-line.

Gospodărie Comunală SA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.