ACTUALITATE 6 octombrie 2021

Gospodărie Comunală a achiziționat încă o cisternă tip vidanjă

de Covasna Media | 1072 vizualizări

Parcul auto al operatorului regional Gospodărie Comunală SA s-a îmbogățit cu încă o autoutilitară – o vidanjă de mare capacitate, achiziționată recent.

Vehiculul, un camion marca MAN din anul 2011, pe care a fost montată caroserie nouă, a fost achiziționat la mâna a doua întrucât o autoutilitară nouă ar fi depășit bugetul societății.

„Este clar că trebuie să ne extindem parcul auto pentru că vehiculele comerciale pe care le folosim sunt obosite, ca să spunem așa, iar consolidarea este în desfășurare. În timpul verii am fi avut nevoie în mai multe rânduri de încă un camion tip vidanjă, având în vedere cele mai urgente sarcini pe care le-am avut. Acum am reușit să îl achiziționăm. Deoarece nu ne-am fi încadrat în buget dacă am fi achiziționat o vidanjă nouă, am găsit această soluție intermediară, și anume am cumpărat un camion MAN din 2011, pe care a fost montată caroserie nouă. Este primul vehicul pe care l-am cumpărat în acest fel, dar faptul că este la mâna a doua nu este neapărat o problemă. Caroseria, care este nouă, are o garanție, iar pentru noi aceasta din urmă este mai importantă: dacă o canalizare se înfundă este important să putem acționa la timp”, a explicat directorul Gospodărie Comunală SA, Kozsokár Attila.

Rezervorul autospecialei este de mare capacitate, respectiv 11 metri cubi, iar conducerea operatorului regional spune că noul vehicul nu va avea prea mult timp pentru a se odihni în parcul auto al societății.

Gospodărie Comunală SA

Biroul de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.