ACTUALITATE 23 ianuarie 2012

Gata cu anonimatul!

de Covasna Media | 158 vizualizări
Începând din această săptămână, accesul în secţiunea de comentarii a site-ului www.covasnamedia.ro este permis doar celor care se înregistrează. Pentru că... - nu vrem ca www.covasnamedia.ro să se transforme în „câmpul de bătaie” al tuturor anonimilor.

Începând din această săptămână, accesul în secţiunea de comentarii a site-ului www.covasnamedia.ro este permis doar celor care se înregistrează.

Pentru că...

-       nu vrem ca www.covasnamedia.ro să se transforme în „câmpul de bătaie” al tuturor anonimilor.

-       Pentru că nu acceptăm să fim înjuraţi „la noi acasă” fără ca măcar să ştim cu cine stăm de vorbă.

-       Pentru că unii (din păcate majoritatea) nu înţeleg sensul expresiei „libertate de exprimare”.

-       Pentru că asumarea unor păreri, opinii, declaraţii e un lucru firesc, pe care fiecare dintre noi ar trebui să-l facă.

-       Pentru că percepţia de „site public” este prost înţeleasă. Toate site-urile sunt private, costă, nişte oameni muncesc la realizarea lor, iar ca unii să vină şi să împroaşte cu noroi munca altora este de neacceptat.

-       Pentru că nu mai vrem să fim gazda schimburilor de înjurături şi jigniri între vizitatorii site-ului.

-       Pentru că anul 2012 este unul electoral și manipulările prin intermediul echipelor de „forumiști” vor deveni sarcini de campanie.

-       Pentru că nu ne interesează traficul cu orice preț, ci preferăm ca site-ul să se impună ca și până acum prin conținut.

Din toate aceste motive, dar şi multe altele, secţiunea de comentarii a site-ului www.covasnamedia.ro este din această săptămână accesibilă doar membrilor înregistraţi. Astfel, dacă doriţi să vă exprimaţi opinia în legătură cu articolele şi subiectele „Observatorului de Covasna”, trimiteţi un e-mail la covasnamediaro@gmail.com şi veţi primi datele de logare pentru secţiunea de comentarii.

Credem că în felul acesta respectul față de munca noastră, precum și selectarea mesajelor al căror conținut poate fi publicat, devin mult mai ușoare. Credem că atunci când comentatorii au o identitate și nu stau ascunși sub anonimat se gândesc de două ori înainte să arunce vorbe, jigniri și înjurături, să amenințe cu moartea, să terfelească sau pur și simplu să abereze.

În momentul în care am luat această decizie, site-ul www.covasnamedia.ro este site-ul de știri în limba română cu cel mai important trafic din județul Covasna, precum și site-ul în limba română cel mai popular, cu content legat de județul Covasna. Avem peste 13.000 de vizitatori unici pe lună, dintre care preferăm să-i păstrăm pe cei care doresc să se informeze sau doresc să comenteze pertinent, la subiect, argumentat, asumându-și totodată părerile așa cum fac autorii materialelor sau ai editorialelor și opiniilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, 24 ianuarie 2012
Ideea mi se pare buna,ma gandesc ca trebuia sa fie mai demult aplicata,sper ca asa se va respecta putin acest forum,cei care lucreaza la el dar si cei care comenteaza intre ei.Mult noroc si sanatate.
, 24 ianuarie 2012
wow, m-ati pus la punct cu regulile astea. Tot impotriva puterii voi fi. Tot impotriva spalarii pe creier :)
, 24 ianuarie 2012
FELICITARI PENTRU DECIZIE! O subliniasem necesara inca de acum cateva luni...si asa s/ar mai fi eliminat din tensiunile deloc necesare... Oana Mălina Negrea/AGERPRES, 26 OCTOMBRIE 2011 citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.