ACTUALITATE 29 martie 2011

Găsit mort pe marginea drumului

de Covasna Media | 79 vizualizări
Se pare că bărbatul, care mergea pe bicicletă, a fost lovit de o mașină care a părăsit locul accidentului Duminică dimineață, dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat telefonic printr-un apel la 112 despre faptul că pe DN11, în afara localităţii Sântionlunca, este o persoană decedată, probabil ca urmare a producerii unui accient rutier.

Se pare că bărbatul, care mergea pe bicicletă, a fost lovit de o mașină care a părăsit locul accidentului

Duminică dimineață, dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat telefonic printr-un apel la 112 despre faptul că pe DN11, în afara localităţii Sântionlunca, este o persoană decedată, probabil ca urmare a producerii unui accient rutier.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi  în urma primelor verificări au stabilit că victima, un bărbat, se afla căzută pe terenul agricol din partea dreaptă a drumului – în sensul de mers Bacău-Braşov. Victima purta vestă reflectorizantă. În imediata apropiere a victimei se afla răsturnată o bicicletă de culoare albastră, având urme de deformare a aripii roţii din faţă.

Din primele cercetări rezultă că victima a fost lovită de un autovehicul al cărui conducător a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificare conducătorului auto, care urmează să fie cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.