ACTUALITATE 11 mai 2017

Furturi din magazine

de Covasna Media | 560 vizualizări

La data de 10 mai 2017, în jurul orei 09.45, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției mun. Sf. Gheorghe – Biroul de Ordine Publică, în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona unui supermarket, a prins în flagrant un minor în vârstă de 15 ani care a sustras din magazin mai multe produse cosmetice.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat şefei de magazin, în cauză continuându-se cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

O faptă similară s-a produs mai târziu, în acelaşi supermarket, în jurul orei 12.00, fiind sustrase de asemenea produse cosmetice de către un minor în vârstă de 13 ani. Şi în acest caz s-a intervenit cu operativitate de către poliţiştii de ordine publică, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.

***

Şi la Tg. Secuiesc, în data de 10 mai 2017, ora 12.56, poliţia municipală a fost sesizată de către un agent de pază despre faptul că o persoană a sustras produse alimentare de pe rafturile magazinului la care lucra.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Biroului de Ordine Publică Tg. Secuiesc, care a identificat o femeie în vârstă de 75 ani, din localitate, aceasta fiind în prezent cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

(IPJ Covasna)

 

Teme articol: poliţie furt magazin
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.