ACTUALITATE 4 aprilie 2012

Funny green în 3M

de Covasna Media | 55 vizualizări

A doua zi a proiectului “3M”, un program ce vizează colaborarea atât a elevilor cât şi a profesorilor din Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”, Liceul Teoretic “Mikes Kelemen” şi Liceul Teoretic “Székely Mikó”, s-a desfăşurat pe tema ecologiei, ziua numindu-se “Funny Green”.

Începând cu ora 9, peste 50 de elevi din cele trei licee au luat cu asalt Centrul de Cultură Arcuş înarmaţi cu greble şi mături pentru a face curăţenie în zona parcului. Acţiunea a fost un succes complet, iar liceenii s-au bucurat atât de o masă clasică cât şi de diversele jocuri de cunoaştere care au ajutat foarte mult elevii să se cunoască şi să se simtă bine împreună.

“A fost o adevărată plăcere sa văd cum totul se desfăşoară într-o armonie completă. Cred că cea mai mare satisfacţie am avut-o atunci când am văzut cât de bine se înţeleg elevii din cele trei licee împreună şi cât de bine lucrează cot la cot”, a declarat zâmbind Diana Cojocaru, coordonatorul Ecou din acest proiect. Bitai Xénia, preşedinta Consiliului Elevilor din “Székely Mikó”, susţine că acest eveniment a fost un prilej perfect de a întări relaţiile dintre cele trei licee şi speră că pe viitor acestea să devină din ce în ce mai puternice.

Astăzi are loc şi ultima zi din cadrul “3M” ce vizează sportul. În cadrul acestei zile fiecare liceu o să fie gazdă pentru desfăşurarea unor meciuri de fotbal, baschet şi ping-pong.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.