ACTUALITATE 23 martie 2023

FOTO Incendiu puternic într-o garsonieră din Baraolt

de Daniela Luca | 1242 vizualizări

O persoană a fost trasportată la spital din cauza intoxicației cu fum, iar alte două au suferit atacuri de panică în urma unui incendiu care s-a produs astăzi, în jurul orei prânzului, la o garsonieră din Baraolt. ISU Covasna transmite că focul s-a aprins din cauza efectului termic, degajat de o aerotermă.

„Astăzi, în jurul orei 13:00, pompierii covăsneni au fost alertați de producerea unui incendiu care a avut loc la un imobil dintr-un bloc de locuințe din localitatea Baraolt.

La locul intervenției, s-au deplasat trei autospeciale de stingere din cadrul  Punctului de lucru Baraolt, respectiv două autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțimi, o autospecială de transport personal și victime multiple și două autospeciale de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe.

Incendiul se manifesta violent în interiorul garsonierei cu mari degajări de fum, inundând întreg imobilul.

În sprijin, la locul evenimentului, au acționat pompierii voluntari din cadrul Primăriei orașului Baraolt, iar după lichidarea și stingerea incendiului, s-a stabilit faptul că acesta s-a produs din cauza efectului termic, degajat de la o aerotermă, lăsată în funcțiune, nesupravegheată”, transmite ISU Covasna.

Pompierii informează că în urma incendiului a rezultat o victimă intoxicată cu fum. Aceasta a fost transportată la Spitalul Baraolt de către un echipaj SAJ, iar alte două persoane au suferit atacuri de panică.

Toți locatarii ai blocului afectat au fost evacuați la timp, conform ISU Covasna.

Sursă foto: Facebook/ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.