ACTUALITATE 8 iunie 2017

Festivalul de Arte Marțiale al Copiilor – Cupa „Little Fighter” – o competiție de „24 de KARATE”

de Covasna Media | 1395 vizualizări

În 3 iunie 2017, începând cu ora 10.00, s-a dat startul Festivalului de Arte Marţiale al Copiilor, organizat de Club Sportiv „Show Time” Sf. Gheorghe. Festival ce a reunit reprezentanți de la 11 cluburi de arte marţiale din țară, cu nu mai puțin de 180 de sportivi dornici să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la probele de ju-jitsu fighting, kata, kumite și kihon shotokan karate-do.

La acest festival marțial, ce se organizează an de an în apropierea datei de 1 iunie, cu ocazia Zilei Copiilor, toți competitorii au avut de câștigat, urcând pe podiumul de premiere în funcție de prestația fiecăruia de la suprafața de luptă, fiind acordate 256 de premii constând în medalii, diplome și ciocolată Milka.

După aproape 4 ore de maraton marțial, sub îndrumarea antrenorilor sau a colegilor, cu emoțiile părinților ce trăiau mai intens meciul copilului lor decât acesta, după lacrimi de bucurie sau de tristețe, fiecare sportiv și-a luat locul meritat pe podiumul de premiere, aceștia acumulând puncte pentru echipa aparținătoare. La final au fost premiate cluburile, astfel, pe shotokan karate-do, locul 3 i-a revenit Clubului Sportiv Shin-Do Brașov, locul 2 Clubului Sportiv Shinobi București și locul 1 Clubului Sportiv Shoto Team Sf. Gheorghe, la secțiunea ju-jitsu, Cluburile Vipguard Tecuci și Whooooo Istru Karate Cluj-Napoca au primit mențiuni, locul 3 fiind ocupat de Organizația WSDA din Brașov, locul 2 de Club Sportiv Kokoro Brașov și locul 1 de către Club Sportiv Art of The Samurai Sf. Gheorghe.

Organizarea acestui festival a fost posibilă datorită aportului financiar al Consiliului Județean Covasna, al Consiliului Local al municipiului Sf. Gheorghe prin programul „Sfântu Gheorghe sprijină Sportul”, al Direcției Județene de Tineret și Sport Covasna, prin contribuția în produse și servicii a firmei S.C. Elan Trio S.R.L Miercurea Ciuc prin magazinul Merkur, a Asociației SALVATORE și a Cluburilor Sportive Sport-All și Shoto-Team, precum și prin aprobarea folosirii sălii de sport din cadrul Colegiului Național Székely Mikó.

La acest concurs, echipa Show Time a trăit intens, cu pasiune, pasiune ce ne-a făcut să acţionăm ca un întreg, să acţionăm cu tot sufletul în ceea ce avem de făcut, să fim mereu noi înşine. Se știe că pasiunea adună la un loc tot ceea ce suntem şi face să se manifeste armonios lucrurile ce le dorim a realiza. Chiar dacă oamenii pasionali par a fi uşor „plecaţi de acasă” ei sunt de fapt singurii cu adevărat ACASĂ şi sunt totodată toată savoarea vieţii, având darul de a-i molipsi cu bucurie şi poftă de a trăi pe toți ceilalţi din jurul lor. Aceasta a fost echipa Show Time ce a realizat un maraton marțial de „24 de KARATE” cu 180 de copii în doar 4 ore.

(Echipa Show Time)

Teme articol: karate copii arte martiale
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.