ACTUALITATE 25 septembrie 2016

Femeie bănuită de comiterea unor furturi identificată

de Covasna Media | 195 vizualizări

În urma activităților investigative efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au reușit să identifice o femeie de 33 de ani bănuită de săvârșirea a două furturi din unități comerciale de pe raza municipiului.

La data de 26 august a.c., Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată despre săvârșirea unor furturi din magazine. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că o persoană de sex feminin a sustras din două unități comerciale, produse în valoare totală de 780 de lei. În ambele cazuri, femeia a introdus în geantă produsele după ce au fost scanate la casa de marcat și a manifestat intenția de a mai cumpăra o sticlă cu băuturi alcoolice, dar sub pretextul că nu știe ce anume să cumpere a ieșit din magazin spunând că îl întreabă pe soțul său ce fel de băutură dorește. Aceasta însă nu a mai revenit să achite produsele deja scanate la casă.

În urma investigațiilor desfășurate autoarea furturilor a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 33 de ani domiciliată în județul Olt. Femeia este cercetată penal pentru săvârșirea unor furturi pe raza mai multor județe.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

 

 

Teme articol: furt infractor identificare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.