ACTUALITATE 3 martie 2016

Federaţia Organizaţiilor Civile premiază „ONG-ul anului”

de Agerpres | 128 vizualizări

Federaţia Organizaţiilor Civile din judeţul Covasna (CIVEK) a lansat, joi, concursul „ONG-ul anului”, propunându-şi să popularizeze proiectele derulate anul trecut în judeţ şi să recompenseze oamenii din spatele organizaţiilor nonguvernamentale care s-au implicat în viaţa comunităţii.

„Criteriile de evaluare sunt mesajul programului nominalizat, principiile promovate prin programul nominalizat şi valorificarea acestora în comunitatea din judeţ. În acelaşi timp este luat în considerare efortul şi energia depusă de echipa de proiect, raportat la resursele existente, precum şi impactul programului asupra grupului ţintă”, menţionează organizatorii într-un comunicat de presă.

Fiecare ONG se poate înscrie în concurs cu un singur proiect, până pe data de 11 martie a.c, iar câştigătorul va fi desemnat de comitetul executiv al federaţiei, până pe data de 21 martie 2016.

Premiul a fost instituit în urmă cu trei ani, iar la ediţiile precedente a fost adjudecat de Fundaţia Comunitară Covasna pentru programul „Carduri comunitare”, de Asociaţia Tinerilor Maghiari din Transilvania (EMI) pentru un proiect de protejare şi promovare a limbii maghiare în spaţiile publice şi de Teatrului independent „Osonó” din Sfântu Gheorghe pentru întreaga activitate desfăşurată timp de peste două decenii.

 

Teme articol: CIVEK ONG-ul anului
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.