Experţii olandezi mulţumiţi de activitatea serviciilor veterinare din jud.Covasna
În perioada 12-16 octombrie, trei experţi din partea serviciilor veterinare olandeze, în cadrul proiectului bilateral româno-olandez, au susţinut un curs de pregătire din domeniul igienei alimentelor.
Cursul a fost organizat la hotelul Clermont din oraşul Covasna cu participarea a 40 de experţi din partea autorităţii veterinare centrale şi din judeţele ţării. Pe parcursul vizitei experţii împreună cu participanţii au efectuat o simulare de audit la trei dintre unităţile de procesare a alimentelor din judeţ. Au fost urmărite atât procesele de producţie, cât în special trasabilitatea produselor şi respectarea sistemelor de control HACCP.
La şedinţa de încheiere conducătorul echipei de experţi, domnul Ate Jelsma a mulţumit dr.-lui Bandeánu István pentru organizarea impecabilă şi a felicitat serviciile veterinare in judeţul Covasna pentru efortul depus în activitatea de coordonare şi monitorizare din domeniul igienei şi siguranţei alimentelor.