ACTUALITATE 3 martie 2010

Exerciţiu ISU la Şcoala din Baraolt

de Covasna Media | 405 vizualizări
04mar2010-pompieriIeri dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Mihai Viteazul‘‘ al Judeţului Covasna împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Baraolt a organizat şi desfăşurat un exerciţiu de evacuare în caz de incendiu la Grupul şcolar „Baroti Szabo David” şi Şcoala generală „Gall Mozes” din localitatea Baraolt. La acest exerciţiu au participat aproximativ 400 de elevi. Cu această ocazie

04mar2010-pompieriIeri dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Mihai Viteazul‘‘ al Judeţului Covasna împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Baraolt a organizat şi desfăşurat un exerciţiu de evacuare în caz de incendiu la Grupul şcolar „Baroti Szabo David” şi Şcoala generală „Gall Mozes” din localitatea Baraolt.

La acest exerciţiu au participat aproximativ 400 de elevi. Cu această ocazie personalul Detaşamentului de Pompieri Sf. Gheorghe a prezentat şi o autospecială de pompieri.

Acest gen de exerciţii se înscriu în gama de activităţi cu caracter preventiv desfăşurate de către pompieri şi au ca scop însuşirea de către elevi şi cadrele didactice a modului de comportare în cazul producerii unor incendii.

Foto: ISU Covasna

Teme articol: ISU Baraolt exercitiu
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.