ACTUALITATE 26 iulie 2015

EURES rămâne o posibilitate de prim job și în această vară

de Covasna Media | 121 vizualizări

eures

Vara este anotimpul vacanțelor și al planurilor pentru distracție și divertisment. Pentru unii dintre noi, mai ales pentru absolvenți, vara este totodată și un prag de trecere către o nouă categorie socială, aceea a angajaților, ceea ce ridică problema găsirii unui loc de muncă. În județul Covasna, această problemă a fost adesea dezbătută în presă sau diverse întâlniri tematice, însă ea pare să rămână un subiect mereu în atenția noastră, a tuturor.

Astfel, cei care își caută un prim loc de muncă trebuie să știe, dacă nu au aflat încă, de șansa pe care AJOFM Covasna, în calitatea de co-aplicant în cadrul proiectului UE „Primul tău loc de muncă EURES – Schema de Mobilitate pentru anumite grupuri ţintă”, care se derulează până în ianuarie 2017, le-o oferă tuturor persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, care locuiesc într-o țară UE.

Procedeul este unul foarte simplu. Cei interesați pot adăuga CV-ul pe site-ul programului, unde angajatorii înregistrați pot găsi competențele specifice trecute în document. Informații despre proiect și despre oportunităţile locurilor de muncă actuale existente în cadrul programului sunt disponibile pe www.eures.anofm.ro. Pentru o mediere suplimentară pentru a găsi locuri de muncă în Europa, vă puteți adresa, de asemenea, unui consilier EURES de la AJOFM Covasna.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.