ACTUALITATE 26 iulie 2015

EURES rămâne o posibilitate de prim job și în această vară

de Covasna Media | 74 vizualizări

eures

Vara este anotimpul vacanțelor și al planurilor pentru distracție și divertisment. Pentru unii dintre noi, mai ales pentru absolvenți, vara este totodată și un prag de trecere către o nouă categorie socială, aceea a angajaților, ceea ce ridică problema găsirii unui loc de muncă. În județul Covasna, această problemă a fost adesea dezbătută în presă sau diverse întâlniri tematice, însă ea pare să rămână un subiect mereu în atenția noastră, a tuturor.

Astfel, cei care își caută un prim loc de muncă trebuie să știe, dacă nu au aflat încă, de șansa pe care AJOFM Covasna, în calitatea de co-aplicant în cadrul proiectului UE „Primul tău loc de muncă EURES – Schema de Mobilitate pentru anumite grupuri ţintă”, care se derulează până în ianuarie 2017, le-o oferă tuturor persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, care locuiesc într-o țară UE.

Procedeul este unul foarte simplu. Cei interesați pot adăuga CV-ul pe site-ul programului, unde angajatorii înregistrați pot găsi competențele specifice trecute în document. Informații despre proiect și despre oportunităţile locurilor de muncă actuale existente în cadrul programului sunt disponibile pe www.eures.anofm.ro. Pentru o mediere suplimentară pentru a găsi locuri de muncă în Europa, vă puteți adresa, de asemenea, unui consilier EURES de la AJOFM Covasna.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.