ACTUALITATE 28 mai 2024

Eforturi susținute ale polițiștilor pentru menținerea siguranței rutiere (CP)

de Covasna Media | 1008 vizualizări

În perioada recentă, polițiștii din cadrul IPJ Covasna au intensificat eforturile pentru asigurarea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor de circulație. Acțiunile au fost desfășurate pe parcursul mai multor zile și au vizat diverse aspecte ale traficului rutier, cu scopul de a crește disciplina și responsabilitatea participanților la trafic.

Acțiune pe DN 11, în colaborare cu Serviciul Rutier Brașov

În data de 24 mai, a fost organizată o acțiune comună pe DN 11, în colaborare cu Serviciul Rutier Brașov. În cadrul acestei acțiuni, au fost amplasate radare „în cascadă” în apropierea graniței dintre cele două județe, pentru descurajarea excesului de viteză. Prin aceste măsuri, s-a urmărit reducerea riscului de accidente și asigurarea unui trafic mai sigur pentru toți participanții.

Prezență amplificată pe arterele rutiere pe 25 și 26 mai

În zilele de 25 și 26 mai, prezența polițiștilor pe arterele rutiere a fost amplificată pentru a monitoriza respectarea disciplinei în trafic. Polițiștii au efectuat verificări riguroase pentru a se asigura că șoferii respectă regulile de circulație și limitele de viteză, contribuind astfel la reducerea incidentelor rutiere.

Sursa: Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.