ACTUALITATE 11 ianuarie 2019

Economisiți până la 10% la salubrizare

de Covasna Media | 688 vizualizări

De la începutul anului, TEGA S.A. oferă clienților săi mai multe reduceri.

Prima îi privește pe pensionari: astfel, vor fi scutite de la plata tarifului de salubrizare persoanele care au împlinit vârsta de 70 ani, iar veniturile lor, realizate cu titlu de pensie (pensie pentru limită de vârstă, pensie anticipată, pensie anticipată parțială, pensie de invaliditate, pensie de urmaș), nu depășesc suma de 800 lei lunar. Persoanelor care au împlinit vârsta de 70 ani și realizează venituri cu titlu de pensie între 801 și 1000 lei lunar, operatorul Le oferă o reducere de 50% din valoarea tarifului de salubritate. Scutirea de la plată poate fi solicitată până la data de 30 martie 2018, respectiv începând cu luna următoare în care vârsta limită a fost împlinită, după caz, prin completarea unui formular tipizat, prezentarea actului de identitate, precum și a celui mai recent cupon/talon de pensie din anul 2018. Exceptarea, respectiv reducerea tarifului de salubritate se acordă până la sfârșitul anului calendaristic, aferent depunerii actelor doveditoare. Numărul persoanelor care beneficiază de scutire este în jur de 4.500.

Scutirea de la plata tarifului de salubritate se acordă, pe bază de solicitare expresă, și persoanelor cu handicap grav, precum și copiilor sub un an.

Cealaltă ofertă a operatorului de salubritate se adresează tuturor utilizatorilor serviciului, inclusiv pensionarilor care beneficiază de reducerea de 50%: astfel, pentru persoanele fizice din mediul urban și rural se acordă o reducere de 5%, respectiv de 10%, în condițiile în care aceștia achită până la data de 30.04.2018, contravaloarea serviciului de salubrizare în avans pentru 6 luni, respectiv pentru întregul an calendaristic. Reducerea acordată nu exclude posibilitatea modificării în cursul anului a tarifelor de salubritate de către operatorul de salubritate, conform reglementărilor legale în domeniu, situație în care, se va acorda aceeași reducere de care utilizatorul a beneficiat inițial.

În plus începând din ianuarie vor beneficia de o reducere substanțială persoanele care colectează selectiv: astfel la Sf. Gheorghe vor plăti numai 9 lei pe persoană în loc de 15, respectiv 7 lei în loc de 12 lei în comune.

Biroul de presă, TEGA S.A.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.