ACTUALITATE 1 octombrie 2010

Echipa CNMV a câştigat Cupa Prevenirii Criminalităţii la minifotbal

de Covasna Media | 54 vizualizări
Miercuri după-amiază s-a jucat finala “Cupei Prevenirii Criminalităţii” la minifotbal. După o confruntare cu echipa Colegiului “Szekely Miko”, echipa Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” din Sfântu-Gheorghe a câştigat finala mare. Pe locul III s-a clasat echipa Grupului Şcolar Kos Karoly din municipiu. Primele trei echipe au primit plachete, diplome şi medalii, dar toţi participanţii au plecat cu premii simbolice.

Miercuri după-amiază s-a jucat finala “Cupei Prevenirii Criminalităţii” la minifotbal. După o confruntare cu echipa Colegiului “Szekely Miko”, echipa Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” din  Sfântu-Gheorghe a câştigat finala mare. Pe locul III s-a clasat echipa Grupului Şcolar Kos Karoly din municipiu.

Primele trei echipe au primit plachete, diplome şi medalii, dar toţi participanţii au plecat cu premii simbolice.

Cel mai bun marcator al campionatului a fost Ghinea Lorand, din echipa Colegiului “Szekely Miko”, a primit o minge de fotbal, iar cel mai bun portar s-a dovedit a fi portarul echipei  Colegiului “Szekely Miko”, Kisgyörgy Zsolt, care a fost premiat de organizatori cu o pereche de mănuşi de portar.

Astăzi este ziua siguranţei rutiere

Astfel, între orele 07.30-08.00 şi 14.00-14.30 - la trecerile pentru pietoni din apropierea unităţilor şcolare din Sf. Gheorghe, cu ajutorul elevilor voluntari (constituiţi în patrule şcolare) sprijiniţi de agenţii de poliţie rutieră şi proximitate, vor fi distribuite participanţilor la trafic pliante/flyere cu recomandări pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi copii şi biciclişti.

Între orele 11,30-14,00, în curtea Clubului Elevilor din Sf. Gheorghe se va desfăşura un  concurs individual de îndemânare pe bicicletă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.