ACTUALITATE 28 decembrie 2018

E OFICIAL: Întreaga bază sportivă a CSM va trece în administrarea Primăriei Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1114 vizualizări

Guvernul României a acceptat transferul bazei sportive din Sfântu Gheorghe către municipalitate

Aflată până în prezent în proprietatea Statului Român și a Ministerului Tineretului și Sportului, baza sportivă din Simeria va trece în domeniul public al Municipiului Sfântu Gheorghe și în administrarea Consiliului Local al Municipiului. Decizia a fost luată vineri, 28 decembrie de către Guvernul României, reunit în ultima ședință din acest an.

„După mai multe încercări și obstacole, baza sportivă din Sfântu Gheorghe a fost în cele din urmă transferată din domeniul public al statului român și al Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al Municipiului Sfântu Gheorghe. Stadionul, Sala Sporturilor „Szabó Kati”, hotelul sportiv și cele peste patru hectare de teren aferente sunt acum proprietatea orașului nostru. (...) Suntem fericiți că anul viitor vom fi împreună în aceste locuri unde ne bucurăm împreună și încurajăm împreună echipele și sportivii noștri”, a anunțat pe pagina sa de Facebook, primarul orașului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, adăugând că viața sportivă și un stil sănătos de viață sunt esențiale într-o viață urbană, motiv pentru care municipalitatea acordă o mare atenție și condițiilor în care au loc astfel de activități.

Într-un comunicat transmis presei primarul Antal Árpád a mai declarat că lucrările cele mai urgente includ iluminarea pistei de atletism, încălzirea terenului de fotbal, dar și construirea unui bazin de înot la standarde moderne și a unui teren de skateboard, la solicitarea asociaţiilor de tineret.

Contactat pentru a-și exprima punctul de vedere, Petru Oltean, directorul CSM Sfântu Gheorghe –instituție în administrarea căreia se afla baza sportivă până acum, a cerut răgaz să se informeze, însă ulterior nu a putut fi contactat.

Sursă foto: Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.