ACTUALITATE 29 noiembrie 2013

Duminică vor fi aprinse luminile de Crăciun în Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 314 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe amplasează şi în acest an o coroană de Advent în centrul oraşului, se vor aprinde luminile de Crăciun şi va fi organizat Târgul de Crăciun.

Duminică, începând cu ora 19, în Piaţa Libertăţii, la colțul Galeriei de Artă „Gyárfás Jenő", primarul Antal Árpád va aprinde prima lumânare de Advent. Cu această ocazie va fi organizat un spectacol în spiritul sărbătorilor, prezentat de copii şi elevi. Anul acesta, atmosfera de sărbătoare va fi creată cu ceai şi turtă dulce.

În cadrul festivităţii se vor aprinde şi luminile de Crăciun în oraş. Anul acesta a fost introdusă o nouă locaţie, astfel că şi în cartierul Ciucului va fi creată o atmosferă de sărbătoare mulţumită luminilor festive.

Târgul de Crăciun va fi organizat între 18 şi 24 decembrie – încă se desfăşoară înscrierile pentru comercianţi. Primăria pune gratuit la dispoziţia comercianţilor 25 de căsuţe din lemn, aprovizionate cu energie electrică şi corturi de târg după caz. Comercianţii interesaţi sunt aşteptaţi să depună documentele de înscriere zilnic între orele 9–17 până la 4 decembrie personal la Biroul de Imagine din cadrul Primăriei (str. 1 Decembrie 1918, nr. 6) sau în format electronic la adresa de e-mail: varosimazs@sepsi.ro. La formularul de înscriere trebuie anexate fotografii despre marfa comercializată în târg. Comercianţii înscrişi vor fi evaluaţi de către o comisie formată din trei persoane pe baza următoarelor criterii: îndeplinirea cerinţelor formale, calitatea şi unicitatea produsului, potrivit cu atmosfera târgului.

Târgul începe la data de 18 decembrie, la ora 17 şi este deschis zilnic între orele 11–20, cu excepţia zilei de 24 decembrie, când programul se încheie la ora 14.

Târgul de Crăciun va oferi obiecte de artă, produse meşteşugăreşti, jucării din lemn, produse din piele şi tricotaje, papetărie şi cărţi, obiecte decorative şi cadouri. În timpul târgului mulţumită spectacolelor, jocurilor de sărbătoare, dulciurilor şi a bunătăţilor de crăciun va fi creată o atmosferă de sărbătoare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.