ACTUALITATE 20 august 2019

Dublă crimă în judeţul Covasna

de Covasna Media | 6524 vizualizări

Un tânăr de 30 de ani din judeţul Covasna a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a omorât în seara zilei de duminică, 18 august, doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 60 de ani.

Un scandal spontan izbucnit pe o stradă din localitatea Cernatu de Sus, judeţul Covasna, s-a sfârşit cu o dublă crimă. Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 22.00, când între un tânăr de aproximativ 30 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 60 de ani a izbucnit un conflict spontan. În urma altercaţiei, unul dintre bătrâni a murit pe loc, iar pentru cel de-al doilea a fost declarat decesul ulterior.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, Cosmin Gheorghe Andraş, a confirmat pentru „Adevărul” că în Cernatu de Sus a avut loc o dublă crimă.

„Sunt două victime. Suspectul este acuzat de omor calificat, este reţinut şi continuă cercetările. Din datele pe care le am şi eu se pare că a fost un conflict spontan. Colegul meu lucrează încă, administrează probe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, care nu a putut oferi mai mutle detalii despre modul în care a survenit decesul victimelor. 

Sursa: Adevărul.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.