ACTUALITATE 13 noiembrie 2020

Drumuri județene în lucru și un nou contract semnat

de Daniela Luca | 1200 vizualizări

Conducerea Consiliului Judeţean Covasna a anunţat, joi, că lucrări de modernizare și reabilitare a drumurilor județene au continuat în zona Baraoltului și a Întorsurii Buzăului.  Totodată, a fost semnat și contractul de execuție pentru drumul județean Baraolt-Tălișoara-Vârghiș, până la limita județului Covasna. 

„Aș vrea să vă informez că în perioada care a trecut și de când nu ne-am întâlnit am început investiții majore. Una dintre aceste investiții este reabilitarea în totalitate a drumurilor județene din Bazinul Baraoltului. O parte am început deja în vara anului ăsta. Este vorba despre o investiție de 150 de milioane de lei între Malnaș Băi - Bățanii Mari - Hatod - Biborțeni - Baraolt, până la podul Augustin. Vreau să informez atât plenul consiliului, cât și cetățenii care ne urmăresc pe Facebook că am semnat contractul de execuție pentru lucrarea la drumul județean Baraolt-Tălișoara-Vârghiș și limita județului Covasna cu județul Harghita, lucrare care va fi începută probabil anul viitor. Vreau să vă informez că lucrurile de la Întorsura Buzăului spre Valea Mare, până la DN13 au loc în continuare. Este vorba despre o investiție la această lucrare de 24 de milioane de lei”, a declarat joi, în cadrul ședinței ordinare, președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor.

În cadrul aceleiași ședințe s-a rectificat și bugetul. A fost încasată prefinanțarea în valoare de 12 milioane de lei aferentă proiectului de reabilitare drum județean Interjud Covasna-Brașov, din care 12 milioane de lei reprezintă finanțare europeană, iar 245.000 de lei – contribuția proprie, a mai precizat președintele Consiliului Județean Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.