ACTUALITATE 2 iulie 2010

Drum închis din cauza ploilor abundente

de Covasna Media | 53 vizualizări
Drumul comunal 38 din zona Racoşul de Sus, județul Covasna, este închis circulației publice din cauza ploilor abundente din ultimele zile, iar podul din zonă s-a deteriorat și acesta. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție au anunțat că din cauza deteriorării drumului, Primăria Vârghiş a luat decizia de a închide drumul cirulației publice pentru prevenirea unor evenimente nedorite. Polițiştii le recomandă

Drumul comunal 38 din zona Racoşul de Sus, județul Covasna, este închis circulației publice din cauza ploilor abundente din ultimele zile, iar podul din zonă s-a deteriorat și acesta. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție au anunțat că din cauza deteriorării drumului, Primăria Vârghiş a luat decizia de a închide drumul cirulației publice pentru prevenirea unor evenimente nedorite.

Polițiştii le recomandă celor care vor să ajungă din Vârghiş la Augustin ruta Vârghiş – Baraolt - Augustin.

Potrivit unui bilanț provizoriu al ISU Covasna, bazat pe datele transmise de primari, până în prezent în județ au fost afectate de inundații în jur de 750 de anexe gospodărești, 373 de fântâni, 33 de locuințe, 967 de hectare de teren arabil și 663 de hectare de pășuni și fânețe. De asemenea, au fost afectate șase diguri din județ – de la Bodoc, Baraolt, Brăduț, Chichiș, Ozun și Zăbala.

Ana Sidon

Foto: Mediafax

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.