ACTUALITATE 6 septembrie 2018

Două persoane rănite grav în accidente rutiere

de Covasna Media | 1836 vizualizări

Polițiștii covăsneni cercetează împrejurările producerii unor evenimente rutiere. Marți, 4 septembrie 2018, pe raza județului au avut loc două evenimente rutiere, unul petrecut din cauza nepăstrării distanței față de un biciclist aflat în trafic, iar celălalt pe fondul conducerii sub influența alcoolului și fără permis.

Cele două evenimente s-au soldat cu rănirea gravă a două persoane, iar cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii covăsneni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au întocmit, în ultimele zile, dosare de cercetare penală pe numele a trei bărbați, după ce au fost depistați în trafic circulând, fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără a avea permis de conducere. Cea mai mare alcoolemie a avut-o un tânăr de 23 de de ani depistat la volanul unui autoturism cu 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto, pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, să respecte regulile privind circulația pe drumurile publice și să adopte o manieră prudentă de conducere. Sporiți atenția atunci când întâlniți bicicliști în trafic și păstrați o distanță suficientă față de aceștia, atunci când îi depășiți. Nu vă urcați la volan dacă ați consumat alcool – rugați pe cineva care nu a băut să conducă în locul vostru sau optați pentru un taxi.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.