ACTUALITATE 14 aprilie 2013

Două motive de sărbătoare la TAM

de Covasna Media | 605 vizualizări

PRIMA PREMIERA TAM

Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe a sărbătorit vineri 26 de ani de când s-a jucat primul spectacol pe scena teatrului. Prima premieră a avut loc în data de 12 aprilie 1987 şi se numește „Acțiunea se petrece în zilele noastre”, de Elena și Nicolae Roșu, fiind regizată de primul director al teatrului, Constantin Codrescu.

Pe parcursul celor 26 de ani, TAM a produs spectacole de mare originalitate și a organizat festivaluri deosebit de importante, iar piesele montate în cadrul instituției au primit recunoaşterea valorii lor, atât pe plan național cât şi internaţional.

„Suntem foarte bucuroși că vineri seară am putut găzdui evenimentul cinematografic al anului, în sala mare a teatrului și dorim să le mulțumim tuturor celor care au ales să vizioneze împreună cu noi filmul românesc „Poziția Copilului”, ce a câștigat trofeul „Ursul de Aur” la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Așadar, am avut două motive foarte bine întemeiate pentru a ne bucura de această zi specială de 12 aprilie: 26 de ani de la prima premieră a TAM și vizionarea celui mai apreciat film românesc din ultima perioadă. Dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat, ne-au fost alături și au vizionat spectacolele noastre și să le spunem că îi așteptăm în continuare cu mare drag la teatru”, a declarat Ana-Maria Butoi, secretar literar TAM.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.