ACTUALITATE 27 ianuarie 2023

(Update) Două mașini au fost sparte noaptea trecută pe strada Crângului

de Daniela Luca | 1551 vizualizări

UPDATE

Polițiștii informează că spargerile s-au petrecut pe străzile Crângului și Nicolae Iorga. Totodată, în aceeași noapte, o persoană necunoscută a intrat în interiorul altui autorurism, parcat pe Bulevardul General Grigore Bălan.

„La data de 27.01.2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 26 – 27 ianuarie a.c, geamurile portierelor a două autoturisme parcate pe strada Crângului, respectiv strada Nicolae Iorga din municipiul Sfântu Gheorghe, au fost sparte.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că, în cazul unuia dintre vehicule, s-a încercat sustragerea oglinzii retrovizoare și a navigației autoturismului iar, în cazul celui de-al doilea autoturism, un taxi, autorul a sustras suma de 30 de lei din interior.

Totodată, polițiștii au stabilit că o persoană necunoscută a pătruns în interiorul unui alt autoturism, parcat pe bulevardul Gen Grigore Bălan, profitând de faptul că mașina nu avea portiera șoferului asigurată. Din acest autoturism nu au fost sustrase bunuri sau valori”, informează dumunică IPJ Covasna.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Știre inițială:

Polițiștii covăsneni efectuează cercetări după ce noaptea trecută două mașini au fost sparte pe strada Crângului din Sfântu Gheorghe. Unul dintre proprietarii mașinilor n-a dorit să depună plângere, informează IPJ Covasna.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că geamul unui autoturism parcat pe strada Crângului a fost spart. Polițiștii au identificat proprietarul autovehiculului, acesta nu a dorit să depună plângere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna, Radu Stroe.

În ceea ce privește celălat caz, în care a fost spart autoturismul unei firme de taxi, și acesta a avut loc pe aceeași stradă, în aceeași noapte.

„Referitor la cealaltă sesizare (taxiul) se efectuează verificări în continuare pentru stabilirea situației de fapt”, au mai transmis polițiștii.

Șoferul autoturismului a publicat imagini cu paguba pe rețelele sociale. Acesta ne-a declarat că hoțul a spart geamul portierei din față și a luat doar ceva mărunțiș.

Vom reveni cu detalii privind cele două cazuri.

Sursă foto: Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.