ACTUALITATE 18 septembrie 2018

Dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

de Covasna Media | 880 vizualizări

Polițiștii covăsneni au acționat în weekend pentru menținerea siguranței traficului rutier și au constatat mai multe infracțiuni la regimul circulației.

Astfel, polițiștii au întocmit dosare penale pe numele a șase pesoane identificate circulând cu încălcarea normelor rutiere, respectiv, conducere fără permis ori cu dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Cea mai mare alcoolemie a avut-o un bărbat de 38 de ani depistat de polițiștii din Baraolt, rezultatul testării cu etilotestul indicând 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 27 de ani a fost depistat de polițiștii din Sfântu Gheorghe conducând un autoturism deși consumase alcool, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Întrucât a încercat să fugă de polițiști, aceștia au folosit armamentul din dotare pentru a-l opri pe individ.

Acesta a fost identificat în cele din urmă și testat cu etilotestul, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea determinării îmbibației alcolice. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii vor acționa în continuare pentru menținerea siguranței traficului rutier și reducerea numărului de accidente.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.