ACTUALITATE 13 noiembrie 2016

„Donez din dragoste de ţară”

de Covasna Media | 712 vizualizări

Campanie de donare a sângelui a Batalionului 22 Vânători de Munte „Cireşoaia”

În data de 11 noiembrie 2016, în contextul sărbătoririi Zilei Veteranilor, sub deviza „Donez din dragoste de ţară” – amplă campanie de donare de sânge desfăşurată la nivelul Ministerului Apărării Naţionale, un grup numeros de militari din cadrul Batalionului 22 Vânători de Munte „Cireşoaia” din Sf. Gheorghe au răspuns PREZENT. Această acţiune de suflet îşi propune creşterea rezervelor de sânge din Centrele de Transfuzie Sanguină, prin contribuţia donatorilor din sistemul militar, dar şi sensibilizarea opiniei publice cu privire la importanţa donării de sânge.

Militarii s-au prezentat încă de la primele ore ale dimineţii la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Sfântu Gheorghe.

Prin această activitate, militarii Batalionului 22 Vânători de Munte „Cireşoaia” au dat un exemplu de atitudine civică privind respectul şi preţuirea ce se cuvin arătate semenilor aflaţi în suferinţă. Această acţiune a urmărit şi promovarea voluntariatului şi creşterea coeziunii sociale în jurul unor proiecte care vizează valori fundamentale umane.

(Sg. Maj. Bereş Felix)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.