ACTUALITATE 8 octombrie 2021

Donează sânge! Salvează o viață!

de Covasna Media | 1125 vizualizări

An de an, am răspuns apelurilor făcute de  Centrul de Transfuzie Sanguină Covasna, astăzi și mâine suntem parte din Campania derulată la nivel național de către Jandarmeria Română, sub numele Donează sânge! Salvează o viață!”

Jandarmii se gândesc la cei aflați în suferință și își doresc să contribuie cu o mică parte din ei,  pentru a întinde o mână vieții! 

Prin această acțiune, vrem să întărim și să transmitem ideea că un  simplu gest, acela de a dona sânge, înseamnă de multe ori, a salva viaţa cuiva aflat în suferință! Tu, ce aștepți? Alătură-te nouă și tuturor celor care înțeleg importanța unui gest atât de mic, dar atât de important! 

Și nu uita, fiecare dintre noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge, pentru ca viaţa să ne fie salvată.

Cu această ocazie nu putem să nu amintim de ceilalți colegi care sunt ,,donatori onorifici", în sensul că donează sânge periodic la solicitarea Centrului de Transfuzii Sanguine. 

Amintim că trimestrial contribuim cu prezența noastră, impulsionând prin exemplul personal, această activitate de donare de sânge, și putem afirma că am făcut un obicei din a ajuta comunitatea și în acest mod, pe lângă misiunile specifice executate pentru siguranța cetățenilor. 

Hai să salvăm vieți! Ce mai aștepți?

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 17 ore, 50 minute

Anunţ public

Acum 17 ore, 51 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.