ACTUALITATE 16 iunie 2022

Doliu în învățământul întorsurean. Profesorul Vasile Bumbac a încetat din viață

de Covasna Media | 5931 vizualizări

Sfârșit de an școlar și de viață...

Sfârșitul anului școlar 2021-2022 a venit cu o veste tristă atât pentru personalul didactic, cât și pentru elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului: decesul domnului profesor Bumbac Vasile. 

Născut în data de 02.12.1955 în Constanța, și-a definitivat studiile la Brăila și Iași și a muncit în Slatina și Curtea de Argeș, înainte să se stabilească în Întorsura Buzăului. Aici și-a întemeiat o familie și și-a început cariera didactică. Activitatea domnului profesor Bumbac Vasile a început în școala noastră ca profesor de geografie, la 01.09.1986, și s-a încheiat la 01.09.2021, când a decis că este momentul să se pensioneze. Nu s-a bucurat foarte mult timp de pensie, în data de 15.06.2022 trecând în neființă și lăsându-i singuri pe cei trei copii: Alexandru, Tudor și Ștefana.

Timp de 35 de ani s-a preocupat ca elevii să înțeleagă noțiunile geografice și i-a așezat pe elevi pe harta geografică a lumii, a Europei, a României și, de ce nu, chiar a Întorsurii. A deslușit împreună cu ei tainele universului, ajungând astăzi să se contopească cu acesta.

Colectivul de cadre didactice din Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” îi este recunoscător pentru cei 35 de ani de colegialitate, timp în care au format, împreună, mii de elevi, participând astfel și la dezvoltarea școlii noastre. De asemenea, îi suntem recunoscători și pentru faptul că ne-a apărat drepturile, în calitate de lider sindical zonal. 

Îi vom purta o veșnică amintire, mereu vie, în sufletele noastre.

Conducerea Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” Întorsura Buzăului

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.