ACTUALITATE 15 decembrie 2010

Doi tineri au furat cablul electric de la o staţie de alimentare cu apă potabilă

de Covasna Media | 47 vizualizări
Duminică seară, Poliţia Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată cu privire la dispariţia mai multor sute de metri de cablu electric. În aceeaşi seară, persoane necunoscute au sustras de la Staţia de Apă a municipiului Târgu Secuiesc 300 de metri de cablu electric ce alimenta cu energie instalaţia de semnalizare şi comandă a pompelor din puţuri. În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 19:00 s-a înregistrat

Duminică seară, Poliţia Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată cu privire la dispariţia mai multor sute de metri de cablu electric. În aceeaşi seară, persoane necunoscute au sustras de la Staţia de Apă a municipiului Târgu Secuiesc 300 de metri de cablu electric ce alimenta cu energie instalaţia de semnalizare şi comandă a pompelor din puţuri.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 19:00 s-a înregistrat o cădere de tensiune la pompele de apă amplasate pe direcţia comunei Sânzieni. Tinerii, profitând de întreruperea curentului electric au tăiat cablul şi l-au transportat pe malul râului Caşin, unde a fost ars pentru a scăpa de învelişul de plastic al acestuia. La scurt timp după incident doi tineri, unul de 26 de ani din Târgu Secuiesc şi altul de 25 de ani din comuna Sânzieni au fost identificaţi de poliţişti ca fiind făptaşii acestui furt. În urma furtului, până la înlocuirea cablului electric, alimentarea cu apă a mai mulor zone din oraşul „breslelor” a fost insuficientă şi a cauzat nemulţuri în rândul popu laţiei.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale continuă acum cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.