ACTUALITATE 23 februarie 2023

Doctorul veterinar Kovács Benedek s-a stins din viață

de Mirela Cara Dragu | 3226 vizualizări

Se spune că moartea face parte din viață. Că, oricât de nesuferită ne este, ea e cea care dă sens existenței noastre. Gândul că într-o zi vom părăsi această lume ne animă și ne determină să ne bucurăm de tot ce ne e dat să trăim. 

Marți seară a plecat dintre noi un om care nu doar că s-a bucurat de viață, dar s-a și pus în slujba ei, demonstrând prin profesia sa cât de mult o prețuiește. Kovács Benedek, veterinarul pe care posesorii de animale îl știu mai ales de la cabinetul de pe strada Oltului, a făcut tot ce i-a stat în putință să își prelungească șederea pe acest pământ. Se pare însă că, dincolo de dorința lui de a trăi și a-și vedea copiii mari, forța aceea care ne guvernează pe toți a decis că acesta a fost momentul în care Bence, cum îi spuneau prietenii, trebuia să iasă de pe „scenă” – la doar 43 de ani. 

În urma sa, rămâne un val negru de durere sfâșietoare și lacrimi greu de consolat. Dar tot în urma sa rămâne și amintirea unui profesionist și a unui om plăcut, cu suflet cald, cu minte ascuțită și umor de neegalat, cu drag de oameni și mai ales de animale. Și mai rămâne și tristețea imensă a tuturor celor care s-au rugat pentru el la unison și și-au unit eforturile și inimile într-o încercare comună de a i se alătura în suferință și de a-l ajuta să învingă boala, pentru a se mai putea bucura de prezența lui aici și a-l vedea exercitându-și profesia pe care mereu și-a făcut-o cu pasiune și plăcere. Boala lui Bence ne-a învins și pe noi când l-a smuls dintre noi. 

Cei care l-au iubit, l-au stimat și l-au apreciat pe doctorul veterinar Kovács Benedek vor putea să-l conducă pe ultimul drum vineri, 24 februarie. Înmormântarea va avea loc în Cimitirul Romano-Catolic din Sf. Gheorghe, la ora 13:00. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.