ACTUALITATE 2 mai 2012

Din penitenciar la festival

de Covasna Media | 45 vizualizări

Din penitenciarele din Thailanda, membrii Trupei de Teatru Osonó trec la festivalurile de teatru din Danemarca şi Belgia.

După terapia prin teatru din penitenciarele din Thailanda, membrii Trupei de Teatru Osonó, Fazakas Misi şi Mucha Oszkár, s-au întors de câteva zile acasă. Ei au petrecut 25 de zile în Thailanda, perioadă în care au condus mai multe workshop-uri de terapie prin teatru pentru deţinuţi tineri din penitenciare şi au pregătit planurile comune cu Centrul de Teatru de la Moradokmai. Conform spuselor acestora, Trupa de Teatru Osonó va efectua începând cu data de 20 august un turneu în Thailanda cu piesa „Chipul din oglinda apei”, turneu ce va cuprinde 20 de locaţii. Aceste spectacole vor fi cu atât mai interesante, cu cât în spectacol vor participa şi actori din Thailanda, aspecte din viaţa lor fiind incluse în spectacol.

Înaintea acestui turneu însă trupa va onora invitaţia la al VII-lea Festival Internaţional de Teatru NEATA din Danemarca, precum şi la festivalul Estivades CIFTA 2012, din Belgia. La acest din urmă festival spectacolul „Chipul din oglinda apei” este singurul invitat din Europa Centrală şi de Est. Celelalte participante provin din Franţa, Italia, Monaco, Belgia, Luxemburg şi Statele Unite ale Americii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.