ACTUALITATE 27 aprilie 2019

diMANSIONS – singurul festival RETRO din România care nu se teme de ploaie!

de Covasna Media | 2436 vizualizări

Publicul adult din România consideră ”vremea bună” un criteriu foarte important pentru succesul unui eveniment, iar riscul de ploaie este adeseori un element care face ca decizia de a participa sau nu să vină după consultarea prognozei meteo.

Festivalul diMANSIONS programat la mijlocul lunii iunie este singurul eveniment retro din țară care ”nu se teme de ploaie”. 

După experiența OCV15 din 2018, când am fost la un pas ca ploaia să strice petrecerea aniversară a Observatorului de Covasna pentru peste 4000 de oameni, am decis ca la diMANSIONS să construim un cort gigant pentru a evita orice risc cauzat de vreme, chiar dacă teoretic în mijlocul lunii iunie sunt șanse foarte mari să avem vreme bună” declară Daniel Santa, unul dintre organizatorii evenimentului.

Cort de dimensiunile unui teren de fotbal!

Echipa de organizare a festivalului va începe montarea cortului gigant încă din 6 iunie, alături de specialiști din Marea Britanie, urmând ca structura să se întindă pe o suprafață de aproape 5000 de metri, similară cu a unui teren de fotbal.

”Ne dorim ca ziua să ne bucurăm de peisajul extraordinar de la Olteni, cu munții Bodoc la orizont și mult verde de jur împrejur, iar seara să ne mutăm în cea mai mare discotecă din România, acolo unde luminile și scena special creată pentru acest festival vor crea o ambianță fantastică.”

CITEȘTE AICI mai multe detalii despre cortul gigant dar și despre ce se va întâmpla sub cupolă:

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.