ACTUALITATE 27 martie 2009

Dezinteres total faţă de audierea publică asupra bugetului pe 2009

de Covasna Media | 532 vizualizări

Potrivit primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, deşi municipalitatea a anunţat cetăţenii despre audienţa publică referitoare la bugetul municipiului pe anul 2009, la aceasta nu s-a prezentat decât o singură persoană.

„Am rămas surprins de faptul că o singură persoană a venit la această întâlnire. Noi am ţinut dezbaterea şi aşa, cu această persoană, dar îmi pare rău că nu au venit sute de persoane. Practic, am fi reuşit să avem un dialog şi probabil am fi putut primi şi multe observaţii utile pentru Primărie”, a declarat Antal Arpad.

Primarul a arătat că, în aceste condiţii, ar putea să refuze în 2009 orice observaţii venite asupra bugetului, dar nu va proceda astfel ci va aştepta părerile oamenilor, chiar dacă termenul de primire a acestora a expirat. Antal Arpad a arătat că în 2010 se va încerca o mediatizare şi mai mare a subiectului legat de bugetul oraşului, dar a precizat că prin eşecul audienţei din acest an s-a dovedit că oamenii au tendinţa de a fi dezinteresaţi de acest subiect.

„Chiar cred că e păcat că nu sau prezentat oamenii, pentru că am avut şi avem o deschidere maximă, cu toate că din o sută de oameni care vin în audienţe la Primărie, doar unul vine cu probleme concrete, pe care le şi rezolvăm. Din acest punct de vedere, cred că feed-backul Primă riei, la orice cerere, a fost unul pozitiv”, a mai spus Antal Arpad.

Monica Rizea

Teme articol: buget dezinteres
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
dan, 29 martie 2009
nu stiu cum a "mediatizat" intentia unei sedinte publice pentru dezbatrea bugetului,eu unul nu am auzit de aceasta posibilitate,...desi de semnaturile pentru europarlamentarul L.Tokes am luat citeste integral
pita-gora, 27 martie 2009
Domnilor dela covasnamedia.ro, Un subiect asa important ca bugetul pe 2009 sa nu-si gaseasca loc in paginile Dvs? Va urmaresc zilnic si azi aflu ca s-a discutat fara public,oamenii nestiind de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.