ACTUALITATE 3 februarie 2010

Deki nu depăşea, mergea pe contrasens

de Covasna Media | 792 vizualizări
Conform ultimelor declaraţii, Deak Attila nu se afla în depăşire neregulemantară în momentul impactului cu camionul de pe contrasens 03feb2010-accident1Potrivit informaţiilor oferite ieri de Poliţia Rutieră, Deak Attila (Deki), care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident petrecut vineri spre Reci, nu se afla în depăşire neregulamentară, ci, din declaraţiile şoferului camionului, el venea pe contrasens. Insp. Valentin Ghican, reprezentantul Poliţiei Rutiere, a afirmat că şoferul camionului a spus că l-a văzut venind spre el pe contrasens şi chiar s-a oprit

Conform ultimelor declaraţii, Deak Attila nu se afla în depăşire neregulemantară în momentul impactului cu camionul de pe contrasens

03feb2010-accident1Potrivit informaţiilor oferite ieri de Poliţia Rutieră, Deak Attila (Deki), care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident petrecut vineri spre Reci, nu se afla în depăşire neregulamentară, ci, din declaraţiile şoferului camionului, el venea pe contrasens.

Insp. Valentin Ghican, reprezentantul Poliţiei Rutiere, a afirmat că şoferul camionului a spus că l-a văzut venind spre el pe contrasens şi chiar s-a oprit şi a tras spre dreapta, însă nu a putut evita contactul.

De asemenea, cei trei pasageri nu aveau niciunul centură de siguranţă. Deki şi prietena fratelui său au murit, iar fratele lui Deki este în stare gravă la secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Braşov.

Accidentul de vineri a avut loc în apropiere de intersecţia de la Reci. Deki conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, dinspre Sfântu-Gheorghe spre Reci, şi s-a izbit violent de un autocamion marca Volvo. În urma impactului, Deak Attila a murit pe loc. Rănită grav, prietena fratelui său, în vârstă de 32 de ani, a murit în drum spre Spital, în timp ce fratele lui, de 33 de ani, a suferit politraumatisme grave şi este internat la Spitalul Judeţean din Braşov.

Din cauza impactului puternic, cei doi din urmă au fost aruncaţi în câmp. Şi câinele familiei a fost rănit, fiind solicitată intervenţia unui veterinar.

La accident au intervenit două echipaje de descarcerare ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU), Detaşamentul Sfântu-Gheorghe, pentru a-l descarcera pe şofer, cât şi pentru a îndepărta combustibilul de pe şosea.

Deak Attila a fost printre primii întreprinzători de la noi care au deschis en gros-uri şi în ultima perioadă a avut un depozit de materiale de construcţii, fiind cunoscut şi pentru că a sprijinit echipele de fotbal şi de futsal din oraş. El era căsătorit şi avea doi copii – un băiat şi o fată. (A.S.)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
nicu, 4 februarie 2010
Daca din spusele soferului camionul ar fi tras mult pe dreapta si ar fi orpit atunci de ce Deki a mai intrat in camion??Cum expicati de a ajuns camionul in sant daca acesta era oprit pe loc??logic ar citeste integral
gicu, 3 februarie 2010
sincere condoleante pentru familie a fost un domn sa-i fie odihna linistita dumnezeu sa-l binecuvinteze ne pare nespus de rau..........
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.