ACTUALITATE 15 noiembrie 2018

De un an, Primăria lucrează cu program prelungit, dar lumea nu știe

de Covasna Media | 651 vizualizări

Prea puține persoane merg la funcționarii publici în timpul programului între 16:00 și 18:00

Programul prelungit al Primăriei Sfântu Gheorghe nu se bucură de popularitate, spun funcționarii publici, care de mai bine de un an stau, de luni până joi, până la ora 18:00 la serviciu.

„A trecut aproape un an de când Primăria Sfântu Gheorghe, la solicitarea cetățenilor a prelungit programul de lucru cu publicul. În urma unui sondaj nereprezentativ făcut pe o pagină de socializare, ne-am dat seama că peste jumătate dintre respondenți au spus că nu au cunoștință despre faptul că programul cu publicul a fost prelungit. Ideea care a fost: noi lucram până la 15:30, 16:00 și evident și marea majoritate a oamenilor care au loc de muncă, tot așa, au programul până la ora 16:00. Practic, ori nu aveau posibilitatea de a-și rezolva problemele la Primărie, ori trebuia să lipsească de la serviciu ca să își rezolve problemele. De aceea am prelungit programul până la ora 18:00, de luni până joi la majoritatea birourilor și serviciilor care aveau program cu publicul. Însă colegii din aceste departamente ne spun de foarte multe ori că după ora 16:00 nu prea vine nimeni să își rezolve problemele”, a spus primarul Antal Árpád în conferința de presă de miercuri, precizând totodată că speră ca prin această promovare informația să ajungă la cât mai mulți beneficiari.  

În luna septembrie 2017, fiecare birou cu activitate pentru public din cadrul Primăriei a trecut la programul nou. Compartimentul de Relații cu Publicul, Informații, Registratură, Serviciul Comunitar de Evidență a Persoanelor, Compartimentul de Stare Civilă, Biroul Locativ precum și Direcția Finanțe Publice Municipale din cadrul Primăriei sunt deschise în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 08:00 până la ora 18:00 cu excepția pauzei de jumătate de oră între ora 13:30 - 14:00 al Compartimentului de Relații cu Publicul, Informații, Registratură, și al Serviciului Comunitar de Evidență a Persoanelor. Vineri programul cu publicul este între ora 08:00 - 14:00.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.