ACTUALITATE 13 mai 2020

De săptămâna viitoare TEGA reia activitățile suspendate temporar

de Covasna Media | 1129 vizualizări

Începând de luni, 18 mai, TEGA va relua operațiunile suspendate din cauza pandemiei, respectând cu strictețe măsurile de protecţie valabile în prezent.

De luni, colectorii de taxă vor lucra din nou, ceea ce înseamnă că vor livra și facturile din lunile februarie-martie. Încasarea facturilor TEGA funcționează şi în această perioadă, atât online prin intermediul site-ului www.tega.ro, prin utilizarea aplicației PAGO sau prin serviciile PayPoint, Payzone și Un-Doi. Facturile pot fi solicitate și prin e-mail la adresa office@tega.ro sau prin telefon.

Relaţiile cu publicul vor fi în continuare disponibile prin telefon la 0267 310 123 sau la adresa de e-mail office@tega.ro, iar clienții vor putea merge şi personal la sediul TEGA din Sfântu Gheorghe, strada Crângului nr. 1, de luni până vineri între orele 8:00-13:00.

Adăpostul pentru câini de la Câmpul Frumos, care a fost închis până în prezent, își poate deschide ușile și pentru părinții adoptivi: câinii vaccinați, cipaţi și sterilizaţi pot fi adoptați gratuit, doar pe baza cărţii de identitate. Vizitele vor avea loc, desigur, respectând măsurile de precauție pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Pe 1 iunie va fi relansată operațiunea de colectare a deșeurilor selective din județ, în cadrul căreia va avea loc și colectarea materialelor textile și a sticlei, cuprinzând toate localităţile în care TEGA colectează deșeurile.

(Biroul de presă TEGA)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.