ACTUALITATE 1 iunie 2016

De 1 iunie, polițiștii covăsneni au fost alături de copii pentru a le ura La mulți ani!

de Covasna Media | 611 vizualizări

Peste 500 de copii au participat la Ziua Porților Deschise, eveniment special organizat de I.P.J. Covasna cu ocazia Zilei Copilului.

Cei mici au avut ocazia să vadă o mică parte din ceea ce înseamnă meseria de polițist, iar pe lângă acestea au avut parte și de surprize: din contribuțiile voluntare ale polițiștilor au fost achiziționate dulciuri și baloane ce au fost împărțite copiilor care ne-au vizitat.

Principalele atracții ale zilei au fost demonstrațiile practice ale polițiștilor de la intervenție rapidă, câinii de serviciu pe care micuții i-au și putut mângâia, dar și momentul oferit de invitatul special, Gabi Orban Barra, multiplu campion național la trial-bike.

Tot în cadrul acestui eveniment, membri ai asociației Salvatore le-au arătat celor mici cum se execută manevrele de resuscitare și le-au explicat câteva reguli de respectat în situații de urgență.

Pe lângă acest eveniment, tot cu prilejul zilei de 1 iunie, polițiștii au încercat să aducă un zâmbet și pe chipurile copiilor mai puțin norocoși. Astfel, aproximativ 200 de copii din centre instituționalizate din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc și Întorsura Buzăului, au primit vizita oamenilor în uniformă. Aceștia au oferit în dar dulciuri, jucării și rechizite, toate achiziționate din contribuții voluntare ale polițiștilor.

În speranța că prin micile noastre gesturi am reușit să facem ca această zi să fie mai frumoasă pentru cei mici, polițiștii covăsneni le transmit acestora, și pe această cale, urări de La Mulți Ani și să își păstreze mereu sufletul inocent.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1 Iunie - politie (5) (Copy)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ARTUR, 3 iunie 2016
CATIVA DINTRE EI, CU SIGURANTA VOR FI POLITISTI DATORITA FAPTULUI CA, ACUM CAND SUNT MICI POT INDRAGII MULT SI NU VOR UITA MOMENTELE DE BUCURIE PETRECUTE :)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.