ACTUALITATE 25 iunie 2024

Dansatoarele lui Molnár Eni au strălucit la Freedom Dance Festival

de Daniela Luca | 1943 vizualizări

După o absență de jumătate de an de pe scenele competițiilor naționale, echipele de dans ale lui Molnár Eni au revenit în forță la Freedom Dance Festival din București, la finalul săptămânii trecute. Dansatoarele au obținut numeroase premii și distincții, dar și o oportunitate valoroasă de a perfecționa producțiile pentru Campionatul Mondial „World of Dance” din America, unde vor participa peste o lună.

Evenimentul a fost important și pentru echipa de începători Hustlers, care își propune să acumuleze experiență competițională, dar și pentru echipa One Beat, care a oferit ultima sa reprezentație în această formulă. La categoria Contemporan, a participat solista Moroianu Tímea.

De asemenea, dansatoarele au prezentat două producții mari, Dancing Dolls și MegaCrew Love to Dance, ca repetiție finală pentru Campionatul Mondial „World of Dance” din America.

„Scopul principal al participării la acest concurs este prezentarea ca o repetiție finală a celor două producții cu care vom concura la Campionatul Mondial World of Dance din America – Dancing Dolls și MegaCrew Love to Dance. Mai avem o lună de pregătire până plecăm și tocmai din acest motiv am considerat important să duc producțiile pe scenă, să vedem ce mai trebuie să corectăm, unde trebuie să mai schimbăm ceva, să vedem cum merge. La prima vedere, producțiile au reușit bine, dar am văzut unde trebuie să mai lucrăm să iasă și mai bine, ca să fie perfect pentru America. (...) Mulțumim părinților pentru susținere, Doamnei Imreh Ildikó pentru munca depusă ca totul să decurgă cum trebuie, precum și organizatorilor Freedom Dance Festival pentru acest concurs  minunat de nivel ridicat. Totodată, mulțumim sponsorilor noștri care prin sprijinul acordat ne ajută să ne împlinim visul cel mai mare. Promitem să reprezentăm cu cinste, orașul și țara”, ne-a spus profesoara de dans, Molnár Eni.

Dansatoarele de la Love to Dance s-au întors acasă cu mai multe cupe, premii în bani și premii speciale. Echipele Love To Dance Megacrew, Dancing Dolls, One Beat, Spicy Bomb și Hustlers, dar și Moroianu Tímea (solo) au obținut câte un loc întâi la Freedom Dance Festival. Premiul special pentru cea mai bună coregrafie a fost câștigat de echipa Megacrew, iar premul „Most Entertaining Team” a fost adjudecat de Dancing Dolls.

Echipele au fost pregătite de coregrafii Nagy Zita, Páli István, Bőhm Attila, Molnár Eni, Zsigmond Zsanett, Iancu Henrietta și Laslo Renáta.

Dansatorii care au format echipele sunt:  Bartha Csilla, Bernad Andree-Beatrice, Cernescu Denisa-Maria,  Coman Emilia-Katalin, Czintos Anita-Boglárka, Farkas Hanna, Gombos Andrea, Iancu Hentietta-Judit, Imre Bernadett, Imreh Izabella, Kocsis Tekla, Koós Adrienn, Konnát Barbara-Kitty, Laslo Renáta-Brigitta, Sylvester Henrietta-Vanda, Todor Maja, Turturică Diana-Oana, Urdă Andreea-Mălina, Virág Lola, Zsigmond Zsanett, Cîrlan Andreea,  Farkas Timea, Farkas Timea, Virág Viola, Pakucs Kriszta, Gáspár Uzonka, Kovács Szidónia, Szakács Dorka, Simon Kincső, Simion Bianca, Székely Szidónia, Vlăduceanu Evelina, Zamfir Adelina și Moroianu Tímea.

Calificarea la mondiale, a venit pe baza punctajului obținut, anul trecut, în competiția de calificare World of Dance din București. Campionatul Mondial la care vor participa dansatoarele de la Love to dance va avea loc în perioada 28 iulie - 3 august 2024, în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles. Costurile pentru participarea la competiție se ridică la 12.000 de lei per dansator. Acești bani acoperă taxele de înscriere în competiție, taxa pentru dans, viză, bilete de avion, cazare și masă. Profesoara de dans ne-a spus marți că mai este nevoie de susținere financiară așa că cei care vor să ajute sunt rugați să vireze sume de bani în contul Asociației Love to Dance, cu următoarele detalii bancare: IBAN RO38BRDE150SV33859641500.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.