ACTUALITATE 8 ianuarie 2010

Dan Suciu părăseşte Garda de Mediu

de Covasna Media | 294 vizualizări
08ian2010-suciuDirectorul Gărzii de Mediu Covasna, Dan Suciu, demisionează din funcţie la jumătate de an de la numire. Preşedinte al Organizaţiei de Tineret PDL (OTPDL) Covasna, Suciu a devenit director coordonator al Gărzii de Mediu Covasna în luna iunie a anului trecut, iar acum renunţă pentru a pleca, potrivit unor surse, la Bucureşti. „Nu comentez nimic din acest fapt, deocamdată. Poate voi spune mai multe

08ian2010-suciuDirectorul Gărzii de Mediu Covasna, Dan Suciu, demisionează din funcţie la jumătate de an de la numire. Preşedinte al Organizaţiei de Tineret PDL (OTPDL) Covasna, Suciu a devenit director coordonator al Gărzii de Mediu Covasna în luna iunie a anului trecut, iar acum renunţă pentru a pleca, potrivit unor surse, la Bucureşti. „Nu comentez nimic din acest fapt, deocamdată. Poate voi spune mai multe, cândva, dar acum nu vreau să comentez“, a declarat Dan Suciu, confirmânduşi plecarea de la Garda de Mediu, însă nu şi spre Bucureşti.

Preşedintele PD-L Covasna, Gheorghe Baciu, a arătat că ştie de intenţia lui Dan Suciu de a părăsi Garda de Mediu, arătând că e prematur să se facă speculaţii cu privire la înlocuitorul acestuia.

„Nu pot spune de ce anume pleacă domnul Suciu de la Garda de Mediu Covasna, deoarece este vorba despre motive personale şi nu pot vorbi eu în numele dumnealui. Dacă dumnealui nu vrea să spună motivele, atunci acest lucru trebuie respectat“, a mai spus Gheorghe Baciu. Lider al OTPDL Covasna, Dan Suciu a intrat întrun con de umbră din punct de vedere politic odată cu numirea sa ca director al Gărzii de Mediu Covasna. În seara zilei în care a fost numit pe respectiva funcţie, pe 24 iunie, Dan Suciu, aflat la volanul unui Fiat Grande Punto, maşină de serviciu, a fost implicat într-un accident produs ca urmare a faptului că Suciu nu acordase prioritate la un indicator „cedează trecerea“. Directorului Gărzii de Mediu i s-a ridicat permisul pentru 60 de zile şi a fost amendat cu 360 de lei.

Monica Rizea

Teme articol: PD-L Dan Suciu Garda de Mediu
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.