ACTUALITATE 12 martie 2015

Cuvinte-cadou de ziua noastră!

de Covasna Media | 122 vizualizări

„Observatorul de Covasna” a împlinit pe 12 martie fix 12 ani de la apariţia primului număr, pe atunci săptămânal. Devenit între timp cotidian şi ajuns la aproape 2.500 de ediţii, ziarul nostru încearcă să vă ofere în fiecare zi cele mai importante şi obiective informaţii locale şi naţionale. Dacă reuşim sau nu acest lucru, aflăm şi din urările pe care ni le-au transmis câţiva dintre oamenii cunoscuţi ai judeţului nostru.

Ciprian Anton

„La mulți ani „Observatorul de Covasna”, o spun eu, sportiv paralimpic, care în urma rezultatelor obținute am devenit cunoscut la noi în oraș prin intermediul vostru. Vă mulțumesc pentru corectitudine și profesionalismul cu care m-ați promovat. La mulți ani!” – Ciprian Anton.

„Vă urez la mulți ani înainte și să aveți articole la fel de bune ca și până acum, și să promovați sportul și sportivii locali, așa cum o faceți și acum” – Mădălina Linguraru, luptătoare CSM Sfântu Gheorghe.

„Felicit Observatorul de Covasna pentru apariția cotidiană, de regulă ați răspuns la solicitările noastre și ne-ați ajutat să ne facem cunoscută poziția. Consider de asemenea că gradul de informare al ziarului este satisfăcător, și vă urez cât mai multe apariții!” – Codruț Opaiț, co-preşedinte PNL Covasna.

„Publicaţiei Observatorul de Covasna cât şi colectivului său le urez La Mulţi Ani!, cu gândul că şi de acum înainte vor rămâne principalul ziar de limbă română din judeţul Covasna, păstrând aceeaşi atitudine echilibrată ca şi în primii 12 ani” – senator PNL de Covasna, Marius Lucian Obreja.

elena popa

„Mulţi ani înainte pentru Observatorul de Covasna! Mulţumim echipei pentru susţinerea pe care ne-a acordat-o ori de câte ori am avut nevoie. Să rămână mereu aceiaşi buni promoteri ai lucrurilor frumoase pe care le sesizează şi le semnalează!” – Elena Popa, actriţă la TAM.

„Urez La Mulţi Ani! cotidianului care a stat alături de noi şi îi doresc mult spor. Fie ca gândul bun să ne însoţească paşii! Putere de muncă şi nădejde în bunul Dumnezeu!” – Cătălin Lazăr, consilier DJST Covasna.

„Vă doresc să ajungeţi bătrâni, sănătoşi şi drepţi!” – Luminiţa Costea, directoare Colegiul Naţional Mihai Viteazul.

„Îmi pare bine, sincer, că există acest ziar. Pentru mine este o sursă foarte importantă din care pot să aflu ştiri din comunitatea noastră. Să fie tot aşa!” – Alexandru Andriesei, preşedinte Asociaţia Identitate şi Dialog.

„Vă urez mulţi ani de acum înainte. Vă felicit pentru ceea ce faceţi. Ştiu că e loc şi pentru mai bine, ca în orice domeniu, dar eu nu am decât cuvinte de laudă. Mulţumesc ziarului pentru felul în care am colaborat.” – preotul Cristian Groza.

monica opra

„Odată cineva a spus aceste vorbe înţelepte: „Secretul fericirii nu este să faci ceea ce iţi place, ci să-ţi placă ceea ce trebuie să faci”. Dragii mei, vă doresc din tot sufletul un ocean de sănătate, un munte de noroc, mult curaj în a spune mereu adevărul şi a ocroti binele, să staţi departe de compromisuri, să rămâneţi mereu la fel de dedicaţi meseriei şi să nu vă pierdeţi niciodată credinţa! Vă pup!” – Monica Opra, artistă.

„Apărut din necesitatea de a fi o voce care să provoace media achiziţionată din judeţ, Observatorul de Covasna, pe care am avut onoarea să-l conduc vreme de aproape patru ani, în perioada de început ca şi cotidian, a avut etape mai faste şi mai puţin faste, dar nu s-a dezis niciodată de la a fi una dintre vocile credibile din zona noastră, aş cum îi stă bine unui ziar local. Felicitări şi La mulţi ani!” – Mădălin Guruianu, consilier local.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 3 ore, 39 minute

Concert Mozart

Acum 4 ore, 24 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.