ACTUALITATE 2 martie 2016

Curs pentru instructori - Licența C UEFA

de Covasna Media | 265 vizualizări

Comisia Tehnică din cadrul Asociației Județene de Fotbal Covasna va organiza, conform normelor stabilite de Federaţia Română de Fotbal, un curs pentru dobândirea licenţei C UEFA, începând cu 4 martie 2016. Ultima zi de depunere a dosarelor de înscriere este  9 martie, ora 14:00. Examenul va avea loc sâmbătă, 12 martie.

Pentru a se înscrie la acest curs, bărbații și femeile care doresc să participe trebuie să aibă minim 18 ani, să fie apți din punct de vedere medical și să fi absolvit cel puțin liceul cu diplomă de bacalaureat. Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă, următoarele acte:

- cerere tip, care  poate fi poate fi completată electronic sau manual, însă cu majuscule

- certificat de naştere, copie legalizată

- diploma de bacalaureat, copie legalizată

- copie după carnetul de intructor, acolo unde este cazul

- cazier juridic

- adeverinţă medicală din care să rezulte că este sănătos clinic

- patru poze tip buletin

- chitanța privind plata taxei de înscriere de 50 lei

- chitanța privind plata taxei de participare de 300 lei după examenul de admitere până la începerea cursului

-CV.

Examenul de admitere constă într-o probă practică - joc la două porţi - şi o probă teoretică. Subiectele probei teoretice, care este scrisă,  sunt din regulamentul de joc şi de cultură generală fotbalistică. Ambele examene se vor nota cu calificative de la 1 la 10, iar nota finală va fi obţinută prin media aritmetică a celor două note şi trebuie să fie minim 5. Nota la examenul practic nu poate fi contestată.

Pentru a obține licenţa C UEFA candidatii care au fost admiși trebuie sa urmeze un curs de minimum 60 ore, finalizat cu examen. Cursanţii sunt obligaţi să frecventeze toate formele de activitate şi să îndeplinească toate cerinţele, iar sub o frecvenţă de 80%, un cursant nu poate absolvi cursul.

Înaintea depunerii dosarului, cursanții sunt rugați să îl contacteze pe președintele Comisiei Tehnice, Mihail Lazăr, la telefon 0749 859 047 pentru ca acesta să verifice dacă dosarul este în regulă pentru înscriere. Alte detalii se pot afla pe site-ul http://www.frf-ajf.ro/covasna/, pe secțunea din stânga, sau la numărul de telefon amintit.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.