ACTUALITATE 24 decembrie 2015

Cupa Sărbătorilor de iarnă la fotbal în sală – un succes pentru iubitorii sportului

de Covasna Media | 177 vizualizări

A treia ediţie a Cupei Sărbătorilor de iarnă la fotbal în sală, organizată de Asociaţia Sportivă Ciucaş, s-a desfăşurat duminică la sala de sport „Valeriu Bularca” din Întorsura Buzăului. 8 echipe s-au întrecut pentru titlul de „campioană” a competiţiei.

„Nivelul a fost peste cel de anul trecut. Echipele au venit cu jucători foarte buni care au ridicat nivelul competiţiei. Pentru noi este un adevărat câştig pentru că avem posibilitatea să învăţăm de la alţii. Şi la capitolul organizare am stat mai bine în acest an”, a declarat Constantin Iagăr, organizatorul principal al evenimentului şi preşedintele Asociaţiei Sportive Ciucaş.

„Acest tip de activitate este mai mult decât un eveniment de promovare a sportului. Aici oamenii pot să stea de vorbă, să schimbe impresii, să socializeze şi să mai uite de probleme. Mai mult, activitatea este o adevărată lecţie tehnico-tactică la care juniorii A.S. Ciucaş au luat parte”, a mai spus Constantin Iagăr.

Cei mai buni

Clasamentul final a adus în frunte echipa Red Dox, urmată de ASA Vânătorii de Munte (locul II), Auto Cambio (locul III), Trans Mur (locul IV), A.S. Ciucaş (locul V), Floroaia (locul VI), Stângacii (locul VII) şi A.S. Vulcan (locul VIII).

Golgeterul competiţiei a fost Alin Gerota, cel mai bun portar a fost desemnat George Neagu şi cel mai bun jucător a fost Răzvan Negru, toţi trei fiind şi jucători ai echipei Red Dox.

Titlul de „echipa Fair play” a fost dobândit de Stângacii.

(Iulia Drăghici)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.