ACTUALITATE 24 februarie 2012

Cupa Ciucaş la futsal - ediţia a VII-a

de Covasna Media | 60 vizualizări

Asociaţia Sportivă „Atletico Steaua” din Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna (CPECA Covasna) şi Pizza Bastion vă invită să participaţi duminică, 26 februarie, la turneul de futsal „Cupa Ciucaş”, ediţia a VII-a, programat în Sala Sporturilor „Szábo Kati” din Sfântu Gheorghe, începând cu ora 10.00.

Competiţia sportivă „Cupa Ciucaş” se desfăşoară în fiecare an în municipiul Sfântu Gheorghe, promovând fotbalul de sală şi un stil de viaţă sănătos în rândul amatorilor de fotbal. La turneu au fost invitate un numar de opt echipe ca reprezentante ale unor instituţii judeţene.

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe şi CPECA Covasna vor asigura primilor 30 de spectatori bilete gratuite de vizitare a expoziţiei de arheologie „Aşezarea preistorică Păuleni-Ciuc „Dâmbul Cetăţii” jud. Harghita” şi brelocuri personalizate cu mesaje antidrog şi de promovare a serviciilor CPECA Covasna. Totodată Atl. Steaua doreşte să ajute cu donaţii fetiţele de la Orfelinatul Mănăstirii Mărcuş. Cei care doresc să sprijine această acţiune pot face donaţiile între orele 10,00 – 13,00 la Sala Sporturilor.

Preşedinte A.S. Atletico Steaua Întorsura Buzăului

Lazăr Mihail

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.