ACTUALITATE 8 aprilie 2015

Crimă la Aita Mare

de Covasna Media | 231 vizualizări

O bătrână de 90 de ani a fost omorâtă de un tânăr de 25 de ani

O femeie din comuna Aita Mare a sesizat marţi printr-un apel la 112 faptul că o femeie în vârstă de 90 de ani a fost găsită decedată în locuinţa sa.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă condusă de un procuror criminalist, iar din primele cercetări s-a stabilit că moartea femeii a fost una violentă, pe corpul acesteia fiind identificate mai multe leziuni traumatice. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, au fost desfăşurate activităţi pentru stabilirea identităţii făptuitorului, iar în doar şase ore de la sesizare, a fost identificat un bărbat de 25 de ani bănuit de săvârşirea acestei fapte. Acesta a fost reţinut şi a fost prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.